Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ραγδαίες εξελίξεις για Novartis! Τα έγγραφα που ζητούν Δικαστική Συνδρομη απο τις ΗΠΑ για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Λάμπρου – Φίλιππου Αβραμόπουλου και την πανάκριβη κατοικία στη Βοστώνη!

Ραγδαίες εξελίξεις για Novartis! Τα έγγραφα που ζητούν Δικαστική Συνδρομη απο τις ΗΠΑ για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Λάμπρου – Φίλιππου Αβραμόπουλου και την πανάκριβη κατοικία στη Βοστώνη!

Τα έγγραφα αποδεικνύουν ότι οι ελληνικές δικαστικές αρχές έχουν αποστείλει ήδη από τις αρχές του 2019 (πριν ένα χρόνο) αίτημα συνδρομής προς τις αρχές των ΗΠΑ προκειμένου να διερευνηθούν οι οικονομικές συναλλαγές του Λάμπρου – Φίλιππου Αβραμόπουλου, γιου του πρώην υπουργού Υγείας και κατηγορούμενου για την υπόθεση Νοβάρτις, Δ. Αβραμόπουλου, κατά την παραμονή του εκεί, καθώς και τις κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού του Λ.Φ. Αβραμόπουλου. Επίσης, ζητούνται στοιχεία για την πανάκριβη κατοικία στη Βοστόνη στην οποία διέμενε ο γιος του Δ. Αβραμόπουλου.

Πηγή: left.gr

One thought on “Ραγδαίες εξελίξεις για Novartis! Τα έγγραφα που ζητούν Δικαστική Συνδρομη απο τις ΗΠΑ για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Λάμπρου – Φίλιππου Αβραμόπουλου και την πανάκριβη κατοικία στη Βοστώνη!

Leave a Reply

10 + 10 =

Top