Είστε εδώ

Σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση η Εύα Καϊλή στο Βέλγιο: Στη δημοσιότητα η βαλίτσα με τα μετρητά που κουβαλούσε ο πατέρας της όταν τον έπιασαν οι βελγικές αρχές

Άσχετα από τους ισχυρισμούς – μέσω του δικηγόρου της – στο εσωτερικό της χώρας , που ίσως έχειενδιαφέρον και ευρύτερο πολιτικά η επίκλησή τους, στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο όπου κατηγορείται για διαφθορά, χρηματισμό και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, η θέση της Εύας Καϊλή συνεχώς και γίνεται πιο δυσχερής. Ενώ σήμερα θα συνέλθει το Δικαστικό Συμβούλιο στο Βελγιο για να αποφασίσει την οριστική προφυλάκισή της ή όχι, αρνητική εξέλιξη σίγουρα αποτελεί η δημοσιοποίηση από τις βελγικές αρχές της φωτογραφίας της τσάντας με τα μετρητά που κατασχέθηκαν στο σπίτι της κ Καιλή.

Τη φωτογραφία της βαλίτσας, γεμάτης με 50ευρα και 100ευρα, που κουβαλούσε ο πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος Καϊλής όταν τον έπιασαν στις Βρυξέλλες, έδωσε στη δημοσιότητα η βελγική ομοσπονδιακή αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που περιείχε η βαλίτσα ήταν 600.000 ευρώ.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η βελγική ομοσπονδιακή αστυνομία αναφέρει ότι στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση διαφθοράς κατάσχεσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ κατά τη διάρκεια ερευνών που διενεργήθηκαν στην περιοχή των Βρυξελλών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Εύας Καϊλή, που είχε οδηγηθεί σε ανάκριση, έχει αφεθεί ελεύθερος. Σήμερα κρίνεται στο μεταξύ η προφυλάκιση της αποπεμφθείσας αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *