Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σε εξέλιξη τα “γαλάζια” ψέματα και για την δήθεν μείωση στους “μετακλητούς” υφυπουργών! Στην πραγματικότητα … αύξηση!!!

Σε εξέλιξη τα “γαλάζια” ψέματα και για την δήθεν μείωση στους “μετακλητούς” υφυπουργών! Στην πραγματικότητα … αύξηση!!!

Συνεχίζονται αμειωτα τα “γαλάζια”, κυβερνητικά πλέον, ψέματα σε όλους τους τομείς. Μετά το δηθεν ευέλικτο και μικρό κυβερνητικό σχήμα που ξεπερασε τους 51 νοματαίους ( μόνον πέντε νοματαίες…) άλλο ένα ψέμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καταγγέλλει σήμερα η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και πρωην υγ/γος Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου. Αναφέρεται στην δήθεν μείωση του αριθμού των μετακλητών των υφυπουργών που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και “έφαγαν” απνευστί τα ΜΜΕ, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει … αύξηση!

Αναφέρει η κ Τελιγιορίδου σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook:

“Με έκπληξη διαβάζω πως η κυβέρνηση αποφάσισε την “μείωση” των μετακλητών υπαλλήλων στους υφυπουργούς σε 6 άτομα. Να ενημερώσω πως ως υφυπουργός είχα δικαίωμα για 3 μετακλητούς υπαλλήλους και 2 επιστημονικούς συνεργάτες. Μείωση προς τα πάνω πρώτη φορά βλέπω,,,”

One thought on “Σε εξέλιξη τα “γαλάζια” ψέματα και για την δήθεν μείωση στους “μετακλητούς” υφυπουργών! Στην πραγματικότητα … αύξηση!!!

Leave a Reply

8 + 3 =

Top