Είστε εδώ
Home > FAQ news > SDNA: Κάτοικος Φαλήρου ο 46χρονος δράστης – Ελέγχεται η σχέση του με εξωδιοικητικό παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ!

SDNA: Κάτοικος Φαλήρου ο 46χρονος δράστης – Ελέγχεται η σχέση του με εξωδιοικητικό παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ!

Καταιγιστικές εξελίξεις σύμφωνα με το sdna.gr στην υπόθεση της επίθεσης στον διαιτητη Τζήλο καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν αναφέρουν πως πλέον εξετάζεται η σχέση του φυσικού αυτουργού- κατοίκου Φαλήρου με εξωδιοικητικό παράγοντα μεγάλης ομάδας!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αθλητικη ιστοσελίδα, το επόμενο στοιχείο που έρχεσαι στο φως της δημοσιότητας σήμερα αφορά τον 46χρονο δράστη που ταυτοποιήθηκε και δηλώνει ως μόνιμη κατοικία το Φάληρο.

Ωστόσο στο «μάτι» της Αστυνομίας έχει μπει η στενή σχέση που διατηρεί ο 46χρονος που ενοικίασε το λευκό Polo με γνωστό εξωδιοικητικό παράγοντα του ποδοσφαίρου, και πιο συγκεκριμένα σε μεγάλη ΠΑΕ.

Οι επόμενες ώρες της έρευνας θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης καθώς μια τέτοια εξέλιξη πέραν της ποινικής θα δώσει και ποδοσφαιρική διάσταση. Εξ αρχής άλλωστε οι έρευνες στράφηκαν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ δείχνουν πως το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο προκειμένου να ξεκαθαρίσει όχι μόνο ποιοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί-καθοδηγητές της επίθεσης.

Πηγή: sdna.gr

Leave a Reply

Top