Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σχόλασε ο “γάμος” και είδε το “φως” ο Μαλέλης! Τώρα ο Βορίδης κάνει “ακροδεξιό παραλήρημα” και “η ακροδεξιά του Μητσοτάκη είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη χώρα” (vid)

Σχόλασε ο “γάμος” και είδε το “φως” ο Μαλέλης! Τώρα ο Βορίδης κάνει “ακροδεξιό παραλήρημα” και “η ακροδεξιά του Μητσοτάκη είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη χώρα” (vid)

Καλεσμένος για άλλη μία φορά στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Η Επόμενη Μέρα” με το Σεραφείμ Κοτρώτσο βρέθηκε ο Σταμάτης Μαλέλης του ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα την προηγούμενη φορά είχε φροντίσει να “ξεπλύνει” την Ακροδεξιά του ΛΑΟΣ (του Άδωνι και του Βορίδη βεβαίως βεβαίως…) που συγκυβέρνησε με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λέγοντας ότι σε αντίθεση με τους “ακροδεξιούς” ΑΝΕΛ, η συγκυβέρνηση με το ΛΑΟΣ ήταν “σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού για να σωθεί η χώρα“!

Από τότε βέβαια μεσολάβησε το ναυάγιο του ντιλ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Φώφη που θα έστελνε το Σταμάτη Μαλέλη υποψήφιο και εκλεκτό των δύο κομμάτων στην Περιφέρεια Β.Αιγαίου, αφού ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε, μετά τις αντιδράσεις, να στηρίξει (τουλάχιστον στον α’ γύρο) την προερχόμενη από τη ΝΔ νυν Περιφερειάρχη Χ.Καλογήρου.

Και όπως έσπασε η συμφωνία, έτσι είδε, όπως φαίνεται, και ο Σταμάτης Μαλέλης το “φως το αληθινό” και στην χθεσινή εκπομπή, απο εκεί που πριν μιλούσε για “ειδικούς σκοπούς”, άρχισε να λέει για “ακροδεξιό παραλήρημα Βορίδη, όπως τότε που είπε ότι είναι ελαττωματικές οι ιδέες της αριστεράς” και να προειδοποιεί ότι “αν από κάτι κινδυνεύει η χώρα είναι από την ακροδεξιά του κ.Μητσοτάκη“!

(λίγο χαλαρά πάντως παιδιά με τις “στροφές”, είμαστε κι εμείς που ζαλιζόμαστε….)

Leave a Reply

Top