Είστε εδώ

“Σαν τους Χιώτες” πλέον … Χιώτης και Θέμος!!! ( Θα τα δούμε, ΟΛΑ! )

Το the faq το είχε αποκαλύψει πρώτο πριν από 24 ημέρες, το ίδιο βράδυ που έγινε γνωστή η “παραίτησή” του από τον ΔΟΛ. Και μάλιστα σημείωνε τότε ότι στο συγκρότημα του … Θέμου, θα συναντούσε και άλλους που έφυγαν ή θα φύγουν από τον ΔΟΛ…
Επίσκεψη στο Πρώτο Θέμα φέρεται να πραγματοποίησε ο πρώην διευθυντής του Βήμα FM στην εφημερίδα των Καραμήτσου – Αναστασιάδη, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες που τον θέλουν να εντάσσεται στο δυναμικό της εφημερίδας.Όπως σημειώνει το enimerosi24.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας ο Βασίλης Χιώτης επισκέφτηκε τα γραφεία της εφημερίδας των Καραμήτσου και Αναστασιάδη.
Μετά τις «αποκαλύψεις» του κ. Χιώτη αφενός για τα πεπραγμένα Κατρούγκαλου και αφετέρου για το σπίτι που δήθεν αγόρασε από πλειστηριασμό είχαν σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ΔΟΛ και το Βήμα FM. Οι εξελίξεις αυτές, σύμφωνα με το enimerosi24.gr, είχαν σαν αποτέλεσμα να παγώσει η ένταξη του Βασίλη Χιώτη στο Πρώτο Θέμα για να περάσει λίγος χρόνος και να ξεχαστεί το περιστατικό της «ανορθογραφίας» για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα.
Τώρα ενάμιση μήνα μετά, τα ραντεβού πλέον του δημοσιογράφου με τους εκδότες γίνονται στα γραφεία της εφημερίδας και όχι στα καφέ του Ν. Ψυχικού. Οπότε, ο δρόμος για τη συνεργασία τους φαίνεται ότι άνοιξε.
Πηγή: koutipandoras.gr

2 σχόλια στο ““Σαν τους Χιώτες” πλέον … Χιώτης και Θέμος!!! ( Θα τα δούμε, ΟΛΑ! )

  1. Μήν είστε σίγουροι ότι θα πάει στο Πρώτο Ψέμα .
    Υπάρχει και ο ΣΚΑΙ . Ήδη άρχισε τίς δοκιμαστικές συμμετοχές ως σχολιαστής . Μας το κρατάνε για έκπληξη
    και μάλλον σκέφτονται πώς θα το πλασάρουν .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *