Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ράνια Σβίγκου στο “Ε”: Καταλαβαίνουν όλοι πως η ΝΔ νιώθει … πανικό!

Ράνια Σβίγκου στο “Ε”: Καταλαβαίνουν όλοι πως η ΝΔ νιώθει … πανικό!

«Βλέπουμε τη λυσσαλέα αντίδραση όλου του παλιού πολιτικού συστήματος που είναι σα να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, ενώ αυτή τη στιγμή θα έπρεπε όλα τα πολιτικά κόμματα να δηλώσουν την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη».

Η Ράνια Σβίγκου μιλώντας στον δελτίο Live News στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» που παρουσιάζει η Αμαλία Κάτζου, επσεσήμανε για το σκάνδαλο Novartis το οποίο οι εμπλεκόμενοι χαρακτηρίζουν ως «στημένο» … πως «τα περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis είναι αστειότητες και προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών. Πρόκειται για ένα διεθνές σκάνδαλο το οποίο ξεκίνησε από την αμερικανική δικαιοσύνη και τις αμερικανικές αρχές. Δικαστικές έρευνες διεξάγονται αυτή τη στιγμή σε πάνω από 20 χώρες και βέβαια κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι υπάρχει μια τέτοιου τύπου διεθνής συνωμοσία μόνο και μόνο για να πληγεί η Ν.Δ.»

Για την στάση της αντιπολίτευσης είπε «θεωρώ ότι τέτοια επιχειρήματα δείχνουν και τον πανικό της Ν.Δ., η οποία έχει προχωρήσει σε ένα στάδιο παραπέρα» και πρόσθεσε «βλέπουμε προβεβλημένα στελέχη της ευθαρσώς να εκφοβίζουν τη δικαιοσύνη και να προσβάλλουν τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που έχουν ξεκινήσει τις έρευνες. Βλέπουμε τη λυσσαλέα αντίδραση όλου του παλιού πολιτικού συστήματος που είναι σα να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, ενώ αυτή τη στιγμή θα έπρεπε όλα τα πολιτικά κόμματα να δηλώσουν την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό περιμένουν οι πολίτες, οι οποίοι έχουν χάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς. Οι πολίτες θέλουν διαφάνεια, θέλουν δικαιοσύνη και θέλουν απερίσπαστη η δικαιοσύνη να κάνει το έργο της».

Τέλος, η Ρ Σβίγκου τόνισε «σεβόμαστε απόλυτα το τεκμήριο της αθωότητας και έχει δικαίωμα ο κάθε ένας ο οποίος εμπλέκεται στη δικογραφία το όνομά του να υπερασπιστεί όπως νομίζει τον εαυτό του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και η Ν.Δ. και τα στελέχη της, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και όπως κάνουν και άλλα κόμματα να απαιτούν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και να στηρίζουν έμπρακτα τη δικαιοσύνη και να μην προσπαθούν να ρίξουν σκιές και στο έργο των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, αλλά και στους μάρτυρες

Μάλιστα είδαμε και στελέχη της Ν.Δ. τις προηγούμενες να εκστομίζουν απειλές απέναντι στους μάρτυρες Καταλαβαίνουμε όλοι τον πανικό που διακατέχει την ηγεσία της Ν.Δ., αλλά να είναι σίγουροι ότι θα λάμψει η αλήθεια κι αυτό είναι το οποίο απαιτούν και οι πολίτες».

Leave a Reply

Top