Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ραγδαίες οι εξελίξεις με Γκουαϊντό στη Βενεζουέλα! Πίστη στον εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας δηλώνει ο στρατός – Το πρώτο μήνυμα Μαδούρο μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος! Live εικόνα από Καράκας

Ραγδαίες οι εξελίξεις με Γκουαϊντό στη Βενεζουέλα! Πίστη στον εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας δηλώνει ο στρατός – Το πρώτο μήνυμα Μαδούρο μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος! Live εικόνα από Καράκας

«Έχουμε ατσάλινα νεύρα. Μίλησα με τους διοικητές όλων των δυνάμεων ασφαλείας και διατράνωσαν την πίστη τους στον Λαό, το Σύνταγμα και την Πατρίδα. Ζητάω τη μέγιστη λαϊκή κινητοποίηση για να εξασφαλίσουμε τη νίκη και την ειρήνη. Θα νικήσουμε»

Μέσα από το twitter ήταν η πρώτη αντίδραση από τον εκλεγμένο πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

Σε αποτυχία φαίνεται να οδηγείται η απόπειρα πραξικοπήματος στη Βενεζουέλα από τον αυτονακηρυχθέντα πρόεδρο Χουάν Γουαϊδό που παρουσιάστηκε το πρωί σε στρατιωτική βάση στο Καράκας, περιστοιχισμένος από ομάδα ατόμων που φορουσαν τρατιωτική περιβολή και έδωσε το σύνθημα στο σταρτό για την ανατροπή της κυβέρνησης Μαδούρο, καλώντας και τον λαό σε εξέγερση. Πίστη στον εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας δηλώνει ο στρατός.

«Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας αντιμετωπίζει μια μικρή ομάδα προδοτών στον στρατό που επιχειρουν να στηρίξουν απόπειρα πραξικοπήματος». Αυτό ανήρτησε στο twitter ο υπουργός Πληροφοριών της Βενεζουέλας Χόρχε Ροντρίγκεζ.

Με πληροφορίες από efsyn.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

Top