Είστε εδώ

Ραγδαίες εξελίξεις: “Βροχή” πλέον οι διαφοροποιήσεις από τον Μητσοτάκη για το απόρρητο στο εσωτερικό της ΝΔ! Υπέρ της άρσης και ο Ανδρέας Κουτσούμπας μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

Βαθαίνει πλέον το “ρήγμα” με τους Καραμανλικούς, στο εσωτερικό της ΝΔ, καθως ένας ακόμα βουλευτής, ο Ανδρέας Κουτσούμπας διαφοροποιήθηκε στο θέμα της άρσης του απορρήτου από τον Πρωθυπουργό. Πρόκειται για το 4ο μέλος της ΚΟ της ΝΔ, που δηλώνει κατά του απορρήτου στο θέμα των υποκλοπών κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, μετά τον Κώστα Καραμανλή, την ΌΛγα Κεγαλογιάννη και τον Κώστα Τζαβάρα, ενώ έμεσα διαφωνία εξέφρασε χτες και ο Γ Κουμουτσάκος. Υπενθυμίζεται ότι την αντίθεσή του έχει εκφράσει με άρθρο και ο πρώην ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, σημαίνων στέλεχος της γαλάζιας παραταξης!

Μετά την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο, και ο γαλάζιος βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, μέλος μάλιστα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, τάχτηκε «ως πολίτης» υπέρ της άρσης του απορρήτου για να πέσει φως στη δυσώδη υπόθεση.

«Είμαι κι εγώ από αυτούς που θα ήθελα, πολύ περισσότερο λόγω της ιδιότητας να το μάθω και εγώ» είπε για τους λόγους της παρακολούθησης Ανδρουλάκη ο Ανδρ. Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδας και τον δημοσιογράφο Θαναση Μερτζάνη, ενώ έδειξε ως αρμόδια να το αόφασίσει την Εξεταστική. 

Ενώ χαρακτήρισε αναρμόδια την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να άρει το απόρρητο που επικαλέστηκαν οι μάρτυρες, που εμπλέκονται στην παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλ. και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, ο βουλευτής της ΝΔ παρέπεμψε στην εξεταστική επιτροπή ως την αρμόδια για να το αποφασίσει.

«Εάν με ρωτάτε ως ιδιώτη, ως πολίτη, θα έλεγα συμφωνώ» τόνισε με νόημα για την άρση του απορρήτου, συμπληρώνοντας: «Μακάρι να βρεθεί ο τρόπος».

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *