Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ρ. Δούρου για το γήπεδο της ΑΕΚ: Ένα σπουδαίο έργο για τον ελληνικό αθλητισμό (φωτογραφίες)

Ρ. Δούρου για το γήπεδο της ΑΕΚ: Ένα σπουδαίο έργο για τον ελληνικό αθλητισμό (φωτογραφίες)

«Επεσαν» οι υπογραφές για την χρηματοδότηση της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από την Περιφέρεια με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά της η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στις δηλώσεις της στάθηκε στη σημασία του έργου για τον ελληνικό αθλητισμό.

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Χρειάστηκαν τρία και πλέον έτη για να ολοκληρωθεί μια διαδικασία και αισθάνομαι ότι πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΕΚ, τους διοικητικούς, οικονομικούς και τεχνικούς παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής και τους επικεφαλής των τμημάτων. Η Περιφέρεια Αττικής κάνει ένα σπουδαίο έργο όχι μόνο για τη Φιλαδέλφεια, αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό. Για πρώτη φορά μπήκαν καινούργιοι όροι και καινούργιες προϋποθέσεις, όπου οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού σωματείου τους σεβάστηκαν και τους ακολούθησαν», δήλωσε η Δούρου, η οποία πρόσθεσε:

«Μιλάμε για όρους και προϋποθέσεις που είχαν προτεραιότητα τη διαφάνεια των διαδικασιών, τη νομιμότητα και κυρίως το δημόσιο συμφέρον. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε για την αθλητική ανάπτυξη της Περιφέρειας ολόκληρης με ιστορικά, κοινωνικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά. Τα τελευταία τέσσερα έτη μιλάμε για 140 έργα, εγκαταστάσεις 217 εκατ. ευρώ από τους ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, το 10% του τεχνικού προγράμματος ουσιαστικά. Δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενη και περήφανη».

Το γήπεδο της ΑΕΚ, η «Αγιά Σοφιά» αναμένεται να είναι έτοιμο σε περίπου 1 χρόνο και η Ενωση θα αγωνιστεί σε αυτό από την περίοδο 2020-2021.

Πηγή: documentonews.gr

One thought on “Ρ. Δούρου για το γήπεδο της ΑΕΚ: Ένα σπουδαίο έργο για τον ελληνικό αθλητισμό (φωτογραφίες)

  1. Επειδη χαρισες στον λαθρεμπορα γηπεδο, γιατο πηρες τον @ουλο στις εκλογες και ακολουθει ο ΣΥΡΙΖΑ που χρηματα για τον ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ βρηκε να του χαρισει, για να επιστρεψει τα κλεμ.ενα μεσω PSI των ασφαλιστικων ταμειων δεν βρισκει. Αντα και καλη διαλυση, οι τυψεις σας θα σας διασπασουν, παλι στο 3%, θυμηθειτε το.

Leave a Reply

20 − five =

Top