Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Ζωγράφισε” πάλι ο Τσακαλώτος στη Βουλή: Ήθελε να κεράσει ουίσκι το Βενιζέλο και τον Βορίδη! “Το έχει η μοίρα μου…” (vid)

“Ζωγράφισε” πάλι ο Τσακαλώτος στη Βουλή: Ήθελε να κεράσει ουίσκι το Βενιζέλο και τον Βορίδη! “Το έχει η μοίρα μου…” (vid)

Επικές ατάκες χάρισε ξανά ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε όποιον παρακολούθησε τη συνεδρίαση της Βουλής.

Νωρίτερα, απαντώντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον ισχυρισμό του ότι ο ΥΠΟΙΚ έχει πει ότι τα πλεονάσματα είναι θεωρητικά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε δηλώνοντας έτοιμος να κεράσει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ένα…ουίσκι!

«Δεν το έχω πει ή τουλάχιστον δεν το θυμάμαι γιατί δεν το πιστεύω. Αν το έχω πει, θα τον κεράσω ένα ουίσκι ή το ποτό της επιθυμίας του. Αν δεν το ‘χω πει, το ουίσκι είναι το δικό μου το ποτό», είπε χαριτολογώντας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Επανήλθε όμως στον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ουίσκι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας το απόγευμα στη Βουλή, μιλώντας για το νεοφιλελευθερισμό.

“Ο κ.Βενιζέλος μας είπε ότι δεν υπάρχει νεοφιλελευθερισμός και ότι κανείς δεν τον υποστηρίζει. Κι επειδή εγώ είμαι της εμπειρικής σχολής του μαρξισμού, είπα να κάνω μία έρευνα. Βγήκα έξω από την αίθουσα, όλως τυχαίως, φαίνεται είναι η μοίρα μου, είδα τον κ.Βορίδη. Τον ρωτάω τον κ.Βορίδη, αν σας κεράσω 3 ουίσκι, είσαστε έτοιμος να πείτε ‘απαρνούμαι’ το νεοφιλελευθερισμό; Και μου είπε προς τιμήν του ‘ποτέ των ποτών. Εμείς είμαστε νεοφιλελεύθεροι’. Μπράβο σας και μπράβο σας που δεν εξαγοράζεστε κιόλας”.

το πρώτο βίντεο από altsantiri.gr

Leave a Reply

Top