Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ζωάρα” συνεχίζει να κάνει ο Διαματάρης αφού τον κάλυψαν Μητσοτάκης-Πέτσας: “Ενθουσιασμένος” που πάει στο Σίδνεϊ

“Ζωάρα” συνεχίζει να κάνει ο Διαματάρης αφού τον κάλυψαν Μητσοτάκης-Πέτσας: “Ενθουσιασμένος” που πάει στο Σίδνεϊ

Παρά τις αποκαλύψεις και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους ψευδείς τίτλους σπουδών που είχε καταθέει στο βιογραφικό του, ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντ. Διαματάρης συνεχίζει τα ταξιδάκια του σα να μη τρέχει τίποτε, άλλωστε γιατί να τρέχει; Καθαρίστρια είναι που άλλαξε το βιογραφικό της για να ζήσει τα παιδιά της;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντ. Διαματάρης, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα εκτός από τον ψευδές μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών που είχε στο βιογραφικό του και εξαφανίστηκε σα να μη τρέχει τίποτα, εν ριπή οφθαλμού, από τις κυβερνητικές σελίδες, εξαφανίστηκε και ο τίτλος του πτυχίου του στις Οικονομικές Επιστήμες στο Queens College της Νέας Υόρκης!!!

Σωστά εμείς θα υποθέσουμε ότι δεν είναι καν κάτοχος πτυχίου;

Και εντάξει τα πτυχία, τα πήρε το ποτάμι της πολιτικής εξαπάτησης της fake αριστείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη… προέκυψε κι άλλο θέμα σήμερα με την ημερομηνία γέννησης του.

Γεννήθηκε το 1959 όπως αναφέρει το βιογραφικό του στην επίσημη σελίδα της Κυβέρνησης ή το 1950 όπως αναφέρει η εφημερίδα του Εθνικός Κήρυκας το 2015, σε σημείωμα που αναφέρει επί λέξη:

«Η μεγάλη μου αγωνία, όταν ανέλαβα την εφημερίδα σε ηλικία 29 ετών…» αναφέρει ο κ. Διαματάρης, ενώ λίγο πιο κάτω κάνει γνωστή και την ημερομηνία που πήρε τα ηνία της εφημερίδας. 14 Σεπτεμβρίου του 1979.”

Πάντως ο Αντ. Διαματάρης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο αεροπλάνο για Αυστραλία, που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες με γεμάτες κάλυψη τις αποσκευές του από την κυβέρνηση.

Θα βρίσκεται στο Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα και το Περθ θα επισκεφτεί, κατά σειρά, από αύριο, Πέμπτη, έως 13 Δεκεμβρίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης. Στο Σίδνεϊ, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο κ. Διαματάρης θα επισκεφθεί το δημοτικό σχολείο του Αγίου Σπυρίδωνα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και θα έχει συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, Μακάριο.

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

10 + seven =

Top