Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ζητούσε εκλογές και του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του Β.Οικονόμου” Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το Μητσοτάκη “να μαζέψει τα στελέχη του που εκχυδαΐδουν το δημόσιο διάλογο”

“Ζητούσε εκλογές και του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του Β.Οικονόμου” Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το Μητσοτάκη “να μαζέψει τα στελέχη του που εκχυδαΐδουν το δημόσιο διάλογο”

«Η Νέα Δημοκρατία ανακαλύπτει αρκετά καθυστερημένα τη “χυδαιότητα” με την οποία είναι ταυτισμένη ως κόμμα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ, σημειώνοντας:

«Φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν αρκετά απασχολημένος με το να ζητάει εκλογές, που του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του κ. Οικονόμου.

Περιμένουμε, λοιπόν, από τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαΐζουν την πολιτική αντιπαράθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του ότι σέβεται έμπρακτα το δημόσιο διάλογο και τους πολιτικούς του αντιπάλους».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, με αφορμή προσβλητική φράση της Ελ. Αυλωνίτου σε τηλεοπτικό σταθμό – τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει – η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα.  Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα».

Leave a Reply

Top