Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ξύλο” Πολάκη για το πατατράκ του επιτελικού κράτους στην εθνική οδό: Ξεφτίλες, που να κάνει και κανονικό χιονιά! Πατούλη είσαι εξαφανισμένος αλλά δεν είσαι η Δούρου να σε ξεσκίσουν τα ΜΜΕ…

“Ξύλο” Πολάκη για το πατατράκ του επιτελικού κράτους στην εθνική οδό: Ξεφτίλες, που να κάνει και κανονικό χιονιά! Πατούλη είσαι εξαφανισμένος αλλά δεν είσαι η Δούρου να σε ξεσκίσουν τα ΜΜΕ…

“Πριονοκορδέλα” περνάει τους υπεύθυνους για το χάλι που επικράτησε και επικρατεί στην εθνική οδό που έγινε η αιτία να κοπεί η Ελλάδα στα δύο λόγω της επέλασης της “Ζηνοβίας” ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του.

Ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας μεταφέρει καταγγελία συγγενικού του προσώπου που είναι εγκλωβισμένος για 4 ώρες ενώ όπως λέει δεν έχει καν χιόνι!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ 35 χιλιόμετρα απ την Αθήνα ΤΩΡΑ !!!!Ουρες χιλιομέτρων ,δεν υπάρχει χιόνι ,βρέχει μόνο ,οι φωτογραφίες από τον κουμπάρο μου που είναι 4 ώρες εκεί σχεδόν σταματημενοι!!
-ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ,αντί να κυνηγάς καταλήψεις στα Εξαρχεια και στο Κουκάκι ,στειλε κάνα αστυνομικό να ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΚΕΙ!!!!!
ΠΑΤΟΥΛΗ ,που είσαι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ;;; Παραπάνω έριχνε χιόνι ,τόλιωσε η βροχή απ ότι μου λένε ..ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ!!! Αλλά δεν είσαι η Δούρου να σε ξεσκίσουν τα ΜΜΕ που όπως το Open είπαν πριν λίγο πως «άνοιξε ο δρόμος και έχει κανονική ΡΟΗ!!»
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ,που να κάνει και κανονικό ΧΙΟΝΙΑ!!!
ΥΓ αυτές οι νταλίκες γιατί πέρασαν;;; Που είναι η τροχαία;;;;;”

Leave a Reply

Top