Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Ξετινάζει” Αρκουμανέα ο Αντώναρος για τη δήλωσή του για το “95% που είναι σε ΜΕΘ”: Το να γελοιοποιεί την κυβέρνηση αφορά τον ίδιο, το να παραπληροφορεί μας αφορά όλους

“Ξετινάζει” Αρκουμανέα ο Αντώναρος για τη δήλωσή του για το “95% που είναι σε ΜΕΘ”: Το να γελοιοποιεί την κυβέρνηση αφορά τον ίδιο, το να παραπληροφορεί μας αφορά όλους

“Το 95% των ανθρώπων που βρίσκονται σε ΜΕΘ και αυτών που χάνουν τη ζωή τους δεν έχει εμβολιαστεί”, δήλωσε το πρωί στο MEGA ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Παναγιώτης Αρκουμανέας, απευθύνοντας έκκληση προς τους πολίτες να εμβολιαστούν (πηγή: kathimerini.gr).

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου που σχολιάζει ότι “το να αυτογελοιοποιείται και να γελοιοποιεί την κυβέρνηση που τον διόρισε πρόεδρο του ΕΟΔΥ αφορά τον ίδιο, το να διαστρέφει την αλήθεια και να παραπληροφορεί τους Έλληνες πολίτες όμως αφορά όλους μας“, ενώ κατηγορεί τον Π.Αρκουμανέα ότι είναι “ειδικός στη δημιουργία και διοχέτευση fake news”.

“Οσοι έχασαν τη ζωή τους πριν αρχίσει η πριν πάρει έκταση ο εμβολιασμός από τις αρχές Μαρτίου (και αν) πόσοι είναι; Είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν τότε; Ασφαλώς όχι” επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Το να αυτογελοιοποιείται και να γελοιοποιεί την κυβέρνηση που τον διόρισε πρόεδρο του ΕΟΔΥ αφορά τον ίδιο.
Το να διαστρέφει την αλήθεια και να παραπληροφορεί τους Έλληνες πολίτες όμως αφορά όλους μας.
Είπε λοιπόν ο εν λόγω κύριος — που θα μπορούσε να τον φανταστεί κανείς και κονφερανσιε σε πλοίο του Αργοσαρωνικού: “Το 95% των ανθρώπων που βρίσκονται σε ΜΕΘ και αυτών που έχουν χάσει τη ζωή τους, δεν έχει εμβολιαστεί”, σύμφωνα με το iefimerida.gr.
Ώστε έτσι; Εχούμε και λέμε λοιπόν:
1. Οσοι έχασαν τη ζωή τους πριν αρχίσει η πριν πάρει έκταση ο εμβολιασμός από τις αρχές Μαρτίου ( και αν) πόσοι είναι; Είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν τότε; Ασφαλώς όχι.
2. Πόσοι από όσους βρίσκονται σήμερα σε ΜΕΘ η πέθαναν από κορωνοιο είχαν πάρει πρόσκληση να εμβολιαστούν κι αρνήθηκαν να πάνε;
3. Πόσοι από όσους βρίσκονται σε ΜΕΘ ή πέθαναν είναι μη περιπατητικοί που δεν μπορούν να ΠΑΝΕ να εμβολιαστούν;
4. Μήπως θυμάται ο κ. Πρόεδρος ότι από τον Ιανουάριο η κυβέρνηση κι οι δικές του υπηρεσίες όλο λενε ότι θα υπάρχουν κινητά συνεργεία για να εμβολιάσουν τους συνανθρώπους μας αυτής της κατηγορίας στα σπίτια τους; Ούτε σήμερα ειπώθηκε αν και πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή η προαναγγελία — δηλαδή κάτι που εφαρμόζεται σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.
5. Τέλος: Η ομολογία ότι 5% όσων πέθαναν ήταν εμβιολιασμένοι είναι τουλάχιστον κυνική. Αν και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε με ποιο απ όλα τα εμβπολια είχαν εμβολιαστεί όσοι έχασαν τη ζωή τους. Η κι αυτό είναι μυστικό του κράτους;
Υποτίθεται πως ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ είναι ειδικός σε θέματα επικοινωνίας — τρόπος του λέγειν δηλαδη. Είναι παντως οπωσδηποτε — όπως δείχνει η συμπεριφορά του — ειδικός στη δημιουργία και διοχέτευση fake news.

Leave a Reply

16 − 5 =

Top