Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ξεσηκωτικός” ο Πολάκης στη Βουλή: Σας το λέω καθαρά, ό,τι πάτε να πριονίσετε και να ακυρώσετε όταν ξαναγίνουμε κυβέρνηση θα το αλλάξουμε – Δεν θα τελειώσει επί των ημερών σας το Νοσοκομείο Κομοτηνής αλλά επί των ημερών μας…(vid)

“Ξεσηκωτικός” ο Πολάκης στη Βουλή: Σας το λέω καθαρά, ό,τι πάτε να πριονίσετε και να ακυρώσετε όταν ξαναγίνουμε κυβέρνηση θα το αλλάξουμε – Δεν θα τελειώσει επί των ημερών σας το Νοσοκομείο Κομοτηνής αλλά επί των ημερών μας…(vid)

Ασταμάτητος ήταν για άλλη μία φορά στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης, στην ομιλία του ως Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ για την κύρωση των τροποποιήσεων που έφερε η κυβέρνηση στην σύμβαση για τη δωρεά του Ιδρύματος Σ.Νιάρχος.

Ενδεικτικό το κλείσιμο της ομιλίας (και ενώ ο προεδρεύων Χ.Αθανασίου προσπαθεί να τον διακόψει ζητώντας επίμονα να συντομεύει…):

“Σας το λέω καθαρά, όλα αυτά που προσπαθείτε να πριονίσετε, να σαρακίσετε, να ακυρώσετε, όταν θα ξαναγίνουμε κυβέρνηση θα τα αλλάξουμε. Θα τα αλλάξουμε. Δεν πρόκειται να τελειώσει επί των ημερών σας το Νοσοκομείο της Κομοτηνής. Επί ημερών μας θα τελειώσει και θα μείνει Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Δεν πρόκειται, άσε ρε Πλεύρη, δεν πρόκειται να αφήσουμε να μη μπουν κυκλοτρόνια στα νοσοκομεία και να πληρώνουμε κερατιάτικα 700 ευρώ. Δεν πρόκειται να αφήσουμε, και ειδικά εδώ θα γίνει μεγάλη ιστορία, να μην μπουν τα συστήματα παραγωγής μονάδων οξυγόνου στα νοσοκομεία. Ό,τι πάτε να κάνετε θα το ξαναφέρουμε στην κανονικότητα που είναι προς το συμφέρον και το δίκιο του ελληνικού λαού και όχι των 5-10.000 κολλητών σας με τα οποία ετοιμάζεστε να ξαναφάτε τα 38 δις για να ξαναχρεοκοπήσετε τη χώρα. Ευχαριστώ πολύ”.

Ολόκληρο το βίντεο από την εισήγησή του το ανέβασε ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης στο προφίλ του στο facebook γράφοντας:

Εδώ ολόκληρο το βίντεο από την ομιλία μου σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής, ως Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση για την Κύρωση των τροποποιήσεων που έφερε η κυβέρνηση στην ψηφισμένη από πέρισι Σύμβαση Δωρεάς του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Αναδεικνύω με απτά επιχειρήματα την σπουδή της ΝΔ να εισάγει με “όχημα” την Δωρεά και με ιδεοληπτικό τρόπο τα ιδιωτικά συμφέροντα στο δημόσιο σύστημα Υγείας…!
Δείτε το…

Leave a Reply

9 + 4 =

Top