Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Ξεφτιλίζει” Μητσοτάκη ο Αντώναρος: Όταν λέει “καλό καλοκαίρι” σε φοιτητές 16 Σεπτεμβρίου δεν θέλω να σκέφτομαι τι λέει σε ξένους ηγέτες για τα ελληνοτουρκικά ή το Κυπριακό

“Ξεφτιλίζει” Μητσοτάκη ο Αντώναρος: Όταν λέει “καλό καλοκαίρι” σε φοιτητές 16 Σεπτεμβρίου δεν θέλω να σκέφτομαι τι λέει σε ξένους ηγέτες για τα ελληνοτουρκικά ή το Κυπριακό

Με καυστικό τρόπο σχολίασε τη νέα “γκάφα” του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ευχή για…”καλό καλοκαίρι” ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην σημερινή “επιτυχία” του Κυριάκου Μητσοτάκη που ευχήθηκε σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου, σε νέους και νέες ελληνικών «start-up» που επισκέφτηκαν το Μέγαρο Μαξίμου “καλό καλοκαίρι”, σχολιάζοντας δηκτικά ότι “δεν θέλω να σκέφτομαι τι λέει σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις με ξένους ηγέτες. Για τα ελλήνοτουρκικά. Το Κυπριακό. Τα εθνικά συμφέροντα γενικότερα”!

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Όταν ο Μητσοτάκης εύχεται σε φοιτητές στις 16 Σεπτεμβρίου “καλό καλοκαίρι”, δεν θέλω να σκέφτομαι τι λέει σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις με ξένους ηγέτες.

Για τα ελλήνοτουρκικά. Το Κυπριακό. Τα εθνικά συμφέροντα γενικότερα.

Απλά λέω: Ο Θεός της Ελλάδας να βάλει το χέρι του.

Leave a Reply

1 × one =

Top