Είστε εδώ

“Βυθίστηκε” στην Περιφέρεια Αττικής η σύζυγος Φλώρου όπως τα ελικόπτερα στο Στεφανοβίκι

Φαίνεται ότι η χρησιμοποίηση για πρώτη φορά και του επιθέτου του συζύγου της στρατηγού Φλώρου αποτέλεσε τροχοπέδη στην αυτοδιοικητική πορεία της Άννας – Μαρίας Τσικρικώνη που ξεκίνησε λαμπρή πορεία το 2010 από τον Δήμο Παπάγου- Χολαργού.

Γνωστή στην πόλη του Περικλή ως η δυναμική ξανθιά δημοτική σύμβουλος με ερείσματα στον ευρύτερο χώρο του κεντροδεξιού χώρου κατείχε καίρια πόστα ως Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Χολαργού, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παπάγου Χολαργού, Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Παπάγου Χολαργού και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής. Τελευταία έφτασε να γίνει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η εμπλοκή της όμως στα περιφερειακά δρώμενα με πλήρη ταύτιση του ονόματος του συζύγου της στρατηγού Φλώρου δεν της έφερε τα ποθητά αποτελέσματα καθώς φαίνεται ότι εισέπραξε την αντι- δημοφιλία του συζύγου της. Είναι γνωστό τοις πάσοι ότι το πρόσωπο του στρατηγού Φλώρου δυστυχώς έχει τρωθεί το τελευταίο καιρό και δεν χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης ούτε στο εσωτερικό του στρατεύματος μα ούτε και στην κοινωνία. Ισχυρό πλήγμα έχει υποστεί το προφίλ του στρατηγού Φλώρου:

Από την δημόσια κριτική που του ασκούν οι ίδιοι οι στρατιωτικοί (κυρίως απόστρατοι) διαφωνώντας με τον τρόπο διοίκησης που εφαρμόζει. Αποκορύφωμα η
μετωπική σύγκρουση που επέλεξε να έχει με την μεγάλη οικογένεια του Πολεμικού Ναυτικού.
Από τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν την παρούσα κυβέρνηση να τον εντάξει στον κύκλο των παρακολουθήσεων και των όσων αποκαλύφτηκαν στην συνέχεια από τα ΜΜΕ.
Η ταύτιση του ονόματος της -μέχρι πρότινος- πολλά υποσχόμενης στα αυτοδιοικητικά δρώμενα κας Τσικρικώνη με το όνομα του συζύγου της αποδείχτηκε ότι ανέκοψε την προαγωγή της στην Περιφέρεια.
Η Αννα – Μαρία Τσικρικώνη- Φλώρου μέχρι πριν λίγη ώρα είχε λάβει μόλις 4.813 ψήφους κατέχοντας την 15η θέση γεγονός που της στερεί την εκλογή της.

Ως επιβεβαίωση της παραπάνω προσέγγισης αποτελεί ο εντελώς αντίθετος τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν οι ψηφοφόροι στην περιφέρεια Ηρακλείου Κρήτης που αγκάλιασαν τον πλοίαρχο (εξ υπαξιωματικών) Παναγιώτη Καλαθάκη που αναίτια και αιφνιδίως πριν μερικούς μήνες αποστράτευσε ο στρατηγος Φλωρος μαζί και τους υπόλοιπους συναδέλφους του που είχαν προτάξει τα στήθη τους στην τρόικα και προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη επιτυγχάνοντας τα αναδρομικά από τις περικοπές μισθών και συντάξεων κατά την περίοδο του μνημονίου. Ο κ.Φλωρος δεν δίστασε να αποστρατεύσει πρόωρα τους ευεργέτες του, εκείνους δηλαδή που του χάρισαν το παντεσπάνι των αναδρομικών.

Κάνοντας μια σύγκριση των ψήφων που πήρε η Άννα – Μαρία Τσικρικώνη και ο Παναγιωτης Καλαθάκης σε Αττική και Ηράκλειο διαπιστώνει κανείς ότι :

Η μεν δημοφιλής σύζυγος του στρατηγού Φλώρου στο 97% της ενσωμάτωσης των σταυρών στον Βόρειο Τομέα των Αθηνών με πληθυσμό (600.000) κατοίκους έλαβε λίγο πάνω από 4.824 ψήφους αν και είχε έναν ολόκληρο μηχανισμό που την προωθούσε

Αντιθέτως, ο άσημος πλοίαρχος Καλαθάκης στον νόμο Ηρακλείου με τον μισό πληθυσμό (300.000) και σε ενσωμάτωση 89% των σταυρών έχει λάβει 4.143 ψήφους, χωρίς ανάλογο μηχανισμό και που ο ίδιος μοίραζε ασταύρωτα ψηφοδέλτια του Αρναουτάκη. Η σύγκριση δίκη σας.

Δ.Β.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *