Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βόμβες” από την Κατ.Καττή (Documento) στην “Δεύτερη Ματιά”! “Ανώτερα στελέχη της Novartis αποκαλούσαν τον Μανιαδάκη “Money – dakis”… Αυτός “έδωσε” την γραμματέα του Γεωργιάδη” (vid)

“Βόμβες” από την Κατ.Καττή (Documento) στην “Δεύτερη Ματιά”! “Ανώτερα στελέχη της Novartis αποκαλούσαν τον Μανιαδάκη “Money – dakis”… Αυτός “έδωσε” την γραμματέα του Γεωργιάδη” (vid)

Σε εκπομπή “εξολοθρευτή” του σκανδάλου Novartis, αναδεικνύεται η “Δεύτερη Ματιά” της ΕΡΤ, αφού εκτός του ότι ήταν από εκείνους που είχαν βάλει στο μικροσκόπιο την ελληνική παράμετρο της συγκεκριμένης υπόθεσης σχεδόν ταυτόχρονα με το ξέσπασμα του σάλου από τα σκάνδαλο στο εξωυερικό, και στη συνέχεια ήταν στην πρωτοπορία του ρεπορτάζ όταν η δικογραφία πήγε στη Βουλή, εδώ και λίγες ημέρεςς αποτελεί μια διαρκή πηγή συγκλονιστικών αποκαλύψεων για το παρασκήνιο της υπόθεσης Μανιαδάκη! Έτσι λοιπόν συγκλονιστικά στοιχεία για την εμπλοκή του Νίκου Μανιαδάκη στην υπόθεση Novartis, κατέθεσε η δικαστική συντάκτρια του Documento Κατερίνα Καττή στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δεύτερη ματιά», με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Σωτήρη Καψώχα.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι όσο μιλάει ο κ. Γεωργιάδης τόσο εκθέτει και τον κ. Μανιαδάκη αλλά και τον εαυτό του, για τη σχέση που διατηρούσαν πριν και μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου.

Η Κατερίνα Καττή υπενθύμισε επίσης την κατάθεση του κ. Μανιαδάκη, ως Αναστασίου, σύμφωνα με την οποία στο Υπουργείο Υγείας, γινόταν πάρτι με τις υπερτιμολογήσεις των φαρμάκων. Τότε είχε πει επί λέξει ότι δεν μπορεί να μη γνώριζαν οι κύριοι Γεωργιάδης και Λοβέρδος τι υπέγραφαν οι κάτω από αυτούς.

Υπενθύμισε ακόμα την κατάθεση του Αναστασίου – Μανιαδάκη για τον πρώην υφυπουργό Μάριο Σαλμά, ότι σε συνάντηση με εκπροσώπους φαρμακευτικών εταιριών εξείχαν τα πενηντάευρα από τις τσέπες του, ενώ για την γραμματέα του Άδωνη στο Υπουργείο, είχε πει ότι …ξέρει τα πάντα.

Η συνάδελφος διευκρίνισε ακόμα ότι ο κ. Μανιαδάκης δεν ανακάλεσε καμιά από τις προηγούμενες καταθέσεις του και ότι κατά την προσωπικής της εκτίμηση αγοράζει χρόνο για να δει με ποιον θα πάει.

Πρόσθεσε ότι από τη δίωξη των εισαγγελέων σε βάρος του και την οποία δημοσιεύει σήμερα το Documento, προκύπτει ότι ο Μανιαδάκης είχε στρατολογηθεί από τον κ. Φρουζή για να διεισδύσει προκειμένου να κάνει τη δουλειά της Novartis και ότι ανώτερα στελέχη της εταιρίας τον αποκαλούσαν Money – dakis.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα της εκπομπής:

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top