Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βόμβα” στην “Δεύτερη Ματιά” : ‘Ποιοι βουλευτές και ποιοι ισχυροί εξωκοινοβουλευτικοί προσπαθούν να σταματήσουν την υπόθεση Novartis και απεργάζονται σενάρια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης’!

“Βόμβα” στην “Δεύτερη Ματιά” : ‘Ποιοι βουλευτές και ποιοι ισχυροί εξωκοινοβουλευτικοί προσπαθούν να σταματήσουν την υπόθεση Novartis και απεργάζονται σενάρια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης’!

Καταγγελία-“βόμβα” από τον κοινοβουλευτικό ρεπόρτερ Κώστα Κωνσταντόπουλο στην εκπομπή “Δεύτερη Ματιά” της ΕΡΤ με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Σύμφωνα με όσα μετέφερε, σε διακομματικά πηγαδάκια βουλευτών εντός του ελληνικού κοινοβουλίου αυτο που συζητείται έντονα είναι ότι κύκλοι εντός και εκτός Βουλής απεργάζονται με αφορμή τις τελευταιες εξελίξεις και τη Συμφωνία των Πρεσπών σενάριο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης ώστε να ανασταλλούν και να “κουκουλωθούν” κάποια άλλα θέματα όπως οι εξελίξεις που αναμένονται στην υπόθεση Novartis!

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ “βουλευτές στη Βουλή συζητούν μεταξύ τους ότι κάποιοι άλλοι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και ισχυροί εξωκοινοβουλευτικοί παράγοντες και προσπαθούν να σταματήσουν την υπόθεση Novartis” και για αυτο απεργαζονται την αποσταθεροποιηση της κυβερνησης με αφορμη την ψηφο εμπιστοσύνης και την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην συνέχεια.

Μάλιστα ο ίδιος διευκρίνισε ότι οι πληροφορίες αυτές δεν σχετίζονται με την απόφαση των ΑΝΕΛ να άρουν την στήριξη στην κυβέρνηση και να αποχωρήσουν απο την κυβερνητική πλειοψηφία λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών…

Leave a Reply

Top