Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βόμβα” Πολάκη: “108 ασθενείς στη λίστα για ΜΕΘ τώρα (12.45′) οι 83 με COVID! Είστε λίγοι, είστε ανίκανοι, είστε επικίνδυνοι!!”

“Βόμβα” Πολάκη: “108 ασθενείς στη λίστα για ΜΕΘ τώρα (12.45′) οι 83 με COVID! Είστε λίγοι, είστε ανίκανοι, είστε επικίνδυνοι!!”

Νέα “βόμβα” πυροδοτεί ο πρώην αν. υπουργός Υγείας και εντατικολόγος ιατρός με νεώτερα στοιχεία για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται το ΕΣΥ, αυτή τη στιγμή. 108 ασθενείς περιμένουν για κλίνη ΜΕΘ στη λίστα του ΕΚΑΒ, το μεσημέρι της Δευτέρας, αποκαλύπτει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επισημαίνει ότι το 76,5% από αυτούς, δηλαδή οι 83, έχουν κορονοϊό!

“Κατά τα άλλα»τα έχουμε καταφέρει καλύτερα από όλους», «το εμβόλιο θα μας σώσει»,για μονοκλωνικά ούτε κουβέντα ακόμα, «τζάμπα τεστ στα φαρμακεία», «η κυβέρνηση επιστρατεύει 200 ιδιώτες γιατρους» και «ανοίξαμε τα κομμωτήρια και τα πεντικιούρ» ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ: «Ευτυχως δεν κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ»…” σχολιάζει ο πρώην υπουργός. Υπενθυμίζεται οτι ξεπέρασαν τις 2.000 οι κατειλημμένες απλές κλίνες Covid στο Λεκανοπέδιο, ενώ οι ασθενείς στις ΜΕΘ μέχρι αργά χθες το βράδυ έφταναν τους 368 στην πρωτεύουσα.

Γράφει ο Παύλος Πολάκης στον λογαριασμό του στο Facebook :

“Στοιχεία ΣΗΜΕΡΑ 12.45 μμ 22/32021:
Σύνολο ασθενών στη λίστα του ΕΚΑΒ για ΜΕΘ: 108 ασθενείς!!
Από αυτούς οι 83 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ COVID-19!!!!(76,5%)
Μιλάμε για ασθενείς διασωληνωμενους με φορητούς αναπνευστήρες στους απλούς θαλάμους νοσηλείας!!!!!(φωτό 1)
Κατά τα άλλα,»τα έχουμε καταφέρει καλύτερα από όλους», «το εμβόλιο θα μας σώσει»,για μονοκλωνικά ούτε κουβέντα ακόμα, «τζάμπα τεστ στα φαρμακεία», «η κυβέρνηση επιστρατεύει 200 ιδιώτες γιατρους» και «ανοίξαμε τα κομμωτήρια και τα πεντικιούρ»
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ: «Ευτυχως δεν κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ»
ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ,ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!”

Leave a Reply

one × 2 =

Top