Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βόλτα” σε Ant1 και ΣΚΑΙ έκανε ο Μπαλάσκας τις χυδαίες δηλώσεις του: Είναι όμορφος και θα περάσει πολύ ωραία στη φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για 11 ληστείες (vid)

“Βόλτα” σε Ant1 και ΣΚΑΙ έκανε ο Μπαλάσκας τις χυδαίες δηλώσεις του: Είναι όμορφος και θα περάσει πολύ ωραία στη φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για 11 ληστείες (vid)

Aπίστευτα κυνικός και ταυτόχρονα χυδαίος και ρατσιστής εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο «συνδικαλιστής» της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την σύλληψη του αστυνομικού που φέρεται να είχε κάνει 11 ληστείες, ο Σταύρος Μπαλάσκας εμφανίστηκε ικανοποιημένος γιατί «θα περάσει καλά στη φυλακή»!

«Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση» ανέφερε αρχικά προσθέτοντας στη συνέχεια επανειλημμένα ότι «είναι όμορφος και θα περάσει πολύ όμορφα στη φυλακή».

Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν επικροτεί πρακτικές αντεκδίκησης, αλλά συμβαίνουν «είτε μας αρέσει, είτε όχι»

«Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση κι έμαθα ότι είναι όμορφος. Θα μου πείτε γιατί το λέω αυτό. Όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός, να το ακούνε αυτό οι συνάδερφοι, περνάς πάρα πολύ ωραία στη φυλακή. Θα περάσει πάρα πολύ ωραία στη φυλακή».

Στη συνέχεια, απαντώντας στις ερωτήσεις του πάνελ, ο Μπαλάσκας ξεκαθάρισε ότι «δεν το επικροτεί», αλλά είναι κάτι που συμβαίνει σε «αστυνομικούς που περνούν στην αντίπερα όχθη» και λίγο αργότερα επανέλαβε ότι συμβαίνει «είτε μας αρέσει είτε όχι».

«Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες», ανέφερε.

Δεν παίρνει τίποτα πίσω ο Μπαλάσκας

Λίγο αργότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ δεν πήρε τίποτα πίσω, αν και ανέφερε πως είναι κατά του λιντσαρίσματος, θυμήθηκε μάλιστα τον Δουρή.

«Είναι σε μια υπηρεσία η οποία έχει συσταθεί μόνο και μόνο για να πιάνει ληστές και η οποία έχει χάσει κατά το παρελθόν δυο νεαρά παιδιά από καταδίωξη σε ληστές και αυτός έκανε δέκα ληστείες», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «Τι μπορώ να πω; Να βρω μια γωνία να βαρέσω το κεφάλι μου να ανοίξει στα δυο; Είμαι τόσο εξοργισμένος και αηδιασμένος».

Η σχετική αναφορά του μετά το 6’10”

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος καλείται συχνά σε τηλεοπτικά πάνελ για να σχολιάζει ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου, έχει κηρυχθεί από τον Αύγουστο έκπτωτος από τα αξιώματά του μετά τις εμετικές δηλώσεις περί αστυνομίας – σκούπας που θα ρουφήξει τη “σκόνη” και τα “σκουπίδια” δηλαδή τους πρόσφυγες και τους καταληψίες.

πηγή: documentonews.gr

One thought on ““Βόλτα” σε Ant1 και ΣΚΑΙ έκανε ο Μπαλάσκας τις χυδαίες δηλώσεις του: Είναι όμορφος και θα περάσει πολύ ωραία στη φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για 11 ληστείες (vid)

Leave a Reply

4 + 3 =

Top