Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βεντέτα” αστυνομικών με τη μάνα του Παύλου Φύσσα: Πως την εγκλώβισαν και την έσπρωξαν μετά το ξέσπασμα στο άκουσμα της ετυμηγορίας στη δίκη του Ζακ (vid)

“Βεντέτα” αστυνομικών με τη μάνα του Παύλου Φύσσα: Πως την εγκλώβισαν και την έσπρωξαν μετά το ξέσπασμα στο άκουσμα της ετυμηγορίας στη δίκη του Ζακ (vid)

Εικόνες ντροπής με την χαροκαμένη μανα του Παύλου που δολοφόνησε η ΧΑ! Σα να της την “φύλαγαν” …

Ένταση επικράτησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Το Δικαστήριο έκρινε ενόχους τον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη (10 χρόνια χωρίς αναστολή)ενώ αθλωωσε και τους 4 αστυνομικούς του πληρώματος. «Ντροπή, ξεφτίλες» ακούστηκε από τους παρευρισκομένους, με την οικογένεια Κωστόπουλου και τη Μάγδα Φύσσα, η οποία ήταν παρούσα στη δικαστική αίθουσα, δηλώνοντας την αλληλεγγύη της στην οικογένεια Κωστόπουλου, να αντιδρά στην απόφαση. Η πρόεδρος ζήτησε να περάσουν έξω αλλιώς θα υπάρξουν συλλήψεις για διατάραξη.

Κατά την έξοδο τους από την αίθουσα, η Μάγδα Φύσσα, εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς και δέχθηκε χτυπήματα.

Ήρθε δε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον συνδικαλιστή της αστυνομίας, Σταύρο Μαυροειδάκο, τον οποίο επιχείρησαν να απομακρύνουν οι φρουροί.

Μάλιστα, η Μάγδα Φύσσα εξερχόμενη, απευθύνθηκε στους αστυνομικούς φωνάζοντας «μπράβο σας ρε παιδιά, τα καταφέρατε για ακόμη μια φορά».

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

2 + 17 =

Top