Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Βάζει τα γυαλιά” ο Αντώναρος στους “φωστήρες” της ΝΔ για την πρόταση δυσπιστίας και την δεδηλωμένη! “Πιάστε το Σύνταγμα και αφήστε την αρλουμπολογία …”

“Βάζει τα γυαλιά” ο Αντώναρος στους “φωστήρες” της ΝΔ για την πρόταση δυσπιστίας και την δεδηλωμένη! “Πιάστε το Σύνταγμα και αφήστε την αρλουμπολογία …”

Με αφορμή τις αναφορές της ΝΔ για την κατάθεση πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος με μια αιχμηρή ανάρτηση, τους προτείνει να … διαβάσουν το Σύνταγμα της χώρας.

Τους κατηγορεί μάλιστα για «αρλουμπολογία» σημειώνοντας τη διαφορά μεταξύ ψήφου εμπιστοσύνης και πρότασης δυσπιστίας.

Πέραν αυτών τους συστήνει να ρίξουν και μια ματιά στο τι συμβαίνει σε άλλες χώρες.

Γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος στο Facebook:

«Θα πρότεινα στους αδιάβαστους συνταγματικούς και επικοινωνιακούς φωστήρες της ΝΔημοκρατίας να διαβάσουν το Σύνταγμα πριν επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ της πολιτικής αρλουμπολογίας. Και ειδικά το άρθρο που αναφέρεται ειδικά στις ουσιώδεις διαφορές μεταξύ ψήφου εμπιστοσύνης και πρότασης δυσπιστίας για κυβέρνηση. Τέλος δεν θα ήταν άσκοπο να ρίξουν μια ματιά τι συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης — ειδικά όταν τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν συμφωνούν μεταξύ τους για τον σχηματισμό άλλης κυβέρνησης.»

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top