Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Βαριά πληγωμένος” πλέον ο Μητσοτάκης! Ο Αλέξης Τσίπρας κοινοποίησε το βίντεο με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου που αμφισβήτησε μπροστά σε όλους στη Βουλή ο Πρωθυπουργός

“Βαριά πληγωμένος” πλέον ο Μητσοτάκης! Ο Αλέξης Τσίπρας κοινοποίησε το βίντεο με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου που αμφισβήτησε μπροστά σε όλους στη Βουλή ο Πρωθυπουργός

” Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.Αν δεν κάνει τίποτα από τα δυο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ’ αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία …”

Κοινοποιώντας το σχετικό βίντεο των δηλώσεων Πέτσα απαντά ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον κατηγόρησε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι ψεύδεται.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει στο μήνυμά του:

Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δυο επιλογές:

Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.

Αν δεν κάνει τίποτα από τα δυο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ’ αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα…

Leave a Reply

16 − 13 =

Top