Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην ΕΡΤ” με 105 εντός έδρας αγώνες των Άρη, Ατρόμητου,Ξάνθης, Παναιτωλικού, Απόλλωνα, Λαμίας και ΠΑΟ

“Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην ΕΡΤ” με 105 εντός έδρας αγώνες των Άρη, Ατρόμητου,Ξάνθης, Παναιτωλικού, Απόλλωνα, Λαμίας και ΠΑΟ

Ανακοίνωση για τη συμφωνία και το διετές συμβόλαιο με τη διοίκηση της Super League που υπογράφει έβγαλε η ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι “Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην ΕΡΤ”.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ, “το συμβόλαιο προβλέπει την κάλυψη 105 αγώνων την πρώτη χρονιά (2018 – 2019), με πρόβλεψη για κάλυψη και της σεζόν 2019-2020, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.

Η σύμβαση καλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία.

Αντιπροσωπεία της Super League βρέθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Νίκο Παππάκαι τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παράλληλα με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, εξετάζοντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Της συνάντησης προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη των αρμοδίων υπουργών με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες”.

Πηγή: typologies.gr

Leave a Reply

Top