Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους”! Διέψευσε ο Σαββίδης τα σενάρια που διακινούνται περί πώλησης του ΟΡΕΝ και για την υγεία του

“Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους”! Διέψευσε ο Σαββίδης τα σενάρια που διακινούνται περί πώλησης του ΟΡΕΝ και για την υγεία του

Συγχαρητήρια στον ενημερωτικό τομέα του ΟΡΕΝ για την ποιοτική του δουλειά έδωσε ο ιδιοκτήτης του καναλιού Ιβάν Σαββίδης, σε σε δίωρη τηλεδιάσκεψη από το Porto Carras, όπου βρίσκεται, με το ειδησεογραφικό τμήμα του σταθμού, ενώ εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον τρόπο κάλυψης των μεγάλων πυρκαγιών και υπογράμμισε τη σημασία που είχε το γεγονός ότι δόθηκε ο λόγος στους απλούς πολίτες.

Παράλληλα, έβαλε τέλος στην φημολογία που υπήρξε το τελευταίο διάστημα για πιθανή πώληση του ΟΡΕΝ και διέψευσε τις εικασίες για δήθεν προβλήματα με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, είπε ότι “το Open επιβεβαίωσε ότι είναι ανοικτό και ανεξάρτητο κανάλι, ο κόσμος μας ένιωσε δίπλα του σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία. Ήταν μια μεγάλη στιγμή που επιβεβαίωσε τις αρχές και τις αξίες μας. Για αυτό και οι πολίτες επιβράβευσαν τις προσπάθειές μας”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ξεκαθάρισε δύο θέματα:

* Πρώτον, το Open δεν πωλείται. Ο ίδιος δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή κάτι τέτοιο και, βέβαια, δεν έκανε ποτέ τέτοια διαπραγμάτευση. Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, είπε.

* Δεύτερον, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Τα σενάρια κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν με όλους τους τρόπους. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρώσικη παροιμία για να διαψεύσει με χιούμορ όσους διακινούν τις φήμες. “Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους”, είπε χαμογελώντας.

Εξήγησε, πάντως, τον λόγο για τον οποίο δεν έχει δημόσιες εμφανίσεις την περίοδο της πανδημίας.

“Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα”.

με πληροφορίες από hellasjournal.com

Leave a Reply

four × two =

Top