Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Τερμάτισε” την πολιτική χυδαιότητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρυσοχοΐδης: Αυτοί που κάνουν κριτική για το κλείσιμο της Εθνικής ας αναρωτηθούν τι κάνανε στο Μάτι που κάψανε 100 ανθρώπους (vid)

“Τερμάτισε” την πολιτική χυδαιότητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρυσοχοΐδης: Αυτοί που κάνουν κριτική για το κλείσιμο της Εθνικής ας αναρωτηθούν τι κάνανε στο Μάτι που κάψανε 100 ανθρώπους (vid)

Αυτοί που βάζουν αυτό το θέμα ως κριτική έχουν σκεφτεί τι κάνανε στο Μάτι; Το γεγονός ότι βάζουν αυτό το θέμα σημαίνει ότι δεν κατάλαβαν τι έκαναν στο Μάτι. Εμείς προκρίνουμε την ανθρώπινη ζωή. Έβαλα ως προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή και είπα δεν θα έχουμε ατυχήματα, δεν θα κινδυνεύσει κανείς. Αυτοί που το ρωτάνε αυτό το πράγμα ας αναρωτηθούν τι κάνανε στο Μάτι, που κάψανε 100 ανθρώπους“.

Σε αποδρομή βρίσκεται πλέον ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης όπως απέδειξε με τη σημερινή του παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντέννα με το Νίκο Χατζηνικολάου, όπου προσπάθησε να απαντήσει στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να μιλάει η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση γιατί “κάψανε 100 ανθρώπους στο Μάτι”.

“Αυτό είναι βαρύ” σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου, υπενθυμίζοντας στον Μ.Χρυσοχοΐδη ότι πρέπει να απαντήσει για το αν θεωρεί ότι έγινε καλή διαχείριση της “Μήδειας” αφού πλέον “εσείς είστε κυβέρνηση”.

Για τους δρόμους, το χιόνι και τους εγκλωβισμούς, “νομίζω ήταν άψογη η κατάσταση” απάντησε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, “δεν είχαμε καθόλου εγκλωβισμούς, καθόλου ατυχήματα και όλα πήγαν μια χαρά”, ενώ πρόσθεσε ότι το πρόβλημα ήταν η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Νωρίτερα, είχε υποστηρίξει για το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας ότι “όταν πήγα στη Μαλακάσα, είδα 10 μποφόρ και πυκνή χιονόπτωση. Τότε συνειδητοποίησα ότι εκατοντάδες άνθρωποι θα έμεναν εγκλωβισμένοι και θα είχαμε δεκάδες ατυχήματα” ενώ ξεκαθάρισε ότι θα το ξαναέκανε.

Σε άλλο σημείο ο Νίκος Χατζηνικολάου, εμφανώς εκνευρισμένος αφού και ο ίδιος υπέστη τις διακοπές σε ηλεκτροδότηση και νερό λόγω της κακοκαιρίας, σχολίασε ότι εδώ και 2 24ωρα έχουν γίνει μπαλάκι οι ευθύνες για τη διακοπή του ρεύματος και το μόνο που δεν έχει ακούσει πλέον είναι ότι φταίγαν τα πεύκα που έπεσαν στα καλώδια.

Ο Μ.Χρυσοχοΐδης είπε ότι είναι διαδεδομένες αυτές οι ζημιές όπως συνέβησαν προ ημερών στο Σικάγο και το Οχάιο, και ότι το υπάρχουν σύστημα δεν μπορεί να ανταποκριθεί για αποκατάσταση των βλαβών σε λίγη ώρα, ο μηχανισμός έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και μπορούσε να σηκώσει συγκεκριμένο βάρος, κάθε 2,5 λεπτά έπεφτε ένα δέντρο είπε ακόμα, ενώ πρόσθεσε ότι η μόνη δυνατότητα που είχαμε ως πολιτική προστασία με το Ν.Χαρδαλιά είναι να επιστρατεύσουμε το στρατό και την πυροσβεστική και ιδιωτικές εταιρείες.

 

Leave a Reply

14 − eight =

Top