Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Τελειώνει” τα σενάρια για τον ΟΑΣΘ ο Στέλιος Παππάς: Καμία μα καμία πιθανότητα ιδιωτικοποίησης (vid)

“Τελειώνει” τα σενάρια για τον ΟΑΣΘ ο Στέλιος Παππάς: Καμία μα καμία πιθανότητα ιδιωτικοποίησης (vid)

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι «δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα ιδιωτικοποίησης του ΟΑΣΘ» έδωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ.

«Πρέπει να αποφασίσουν ποια ακριβώς κατηγορία θα μας προσάψουν. Κάποιοι έρχονται και μας λένε ότι τα έχουμε κάνει σοβιέτ και κάποιοι μας λένε ότι τα ιδιωτικοποιούμε. Πρέπει να ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα απαντάμε. Σε σχέση με τον ΟΑΣΘ δεν υπάρχει καμία μα καμία πιθανότητα ιδιωτικοποίησης» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως επισήμανε «αυτό που θα γίνει και που περιγράφεται από το νόμο 4482 είναι ότι από την κρατικοποίηση που επεβλήθη για λόγους που αφορούν τα τεράστια σκάνδαλα που βρήκαμε σε αυτόν τον Οργανισμό, θα περάσουμε στο δημόσιο χαρακτήρα του ΑΣΥΘ».

Ο ίδιος τόνισε ότι «εμείς είμαστε σε μεταβατικό στάδιο δηλαδή σε εκκαθάριση εν λειτουργία η οποία όταν ολοκληρωθεί το 2019, θα αναλάβει ο ΑΣΥΘ όπου με πλειοψηφία τουλάχιστον 51% το Δημόσιο θα μπούνε μέσα και δήμοι και άλλοι κοινωνικοί φορείς έτσι ώστε να καταστεί δημόσιος ο νέος φορέας. Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφισβήτηση για το ποια είναι η προοπτική των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top