Είστε εδώ

“Ταβανόπροκα” της Ντόρας Μπακογιάννη στο Μαξίμου για τις υποκλοπές: “Δεν έμαθα αν μου παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα αλλά για να είμαι ειλικρινής άλλαξα … τηλέφωνο”!

Εκτός «γραμμής» Μαξίμου βγαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη που έδωσε στο Kriti TV σε ό,τι αφορά στο ζήτημα των υποκλοπών, καθώς χρεώνει λάθη στον πρωθυπουργό, ενώ δήλωσε ότι άλλαξε τηλέφωνο όταν έμαθε ότι την παρακολουθούσαν.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαχίνης αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, απευθύνοντας την εξής ερώτηση στη Ντόρα Μπακογιάννη. «Γράφτηκε για το δικό σας όνομα, του γιου σας και της κόρης σας ότι τα κινητά σας είχαν πληγεί από κακόβουλο λογισμικό. Γράφτηκε ότι εσείς θα τα στείλετε στο εξωτερικό να ελεγχθούν. Τα στείλατε; Λάβατε απάντηση; Είναι ελεγμένα;».

«Όχι. Δεν τα έστειλα, αλλά για να είμαι τελείως ειλικρινής, άλλαξα τηλέφωνο», απάντησε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ.

«Δεν τα έστειλα όμως. Έχω αίσθηση τι γίνεται με αυτά τα λογισμικά γιατί ανήκω σε μία επιτροπή της Ευρώπης που ασχολείται με αυτά. Είχα την ψευδαίσθηση ότι έχουμε τη δυνατότητα κάνοντας ορισμένες κινήσεις να προφυλαχθούμε, να μη δηλώνουμε τοποθεσία και διάφορα τέτοια. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε διεθνώς. Αυτή τη στιγμή αυτά τα κακόβουλα λογισμικά είναι στα χέρια “Χ” ανθρώπων τα οποία χρησιμοποιούνται σε βιομηχανίες, σε επιχειρηματίες για να υπάρξει αυτού του είδους η παρακολούθηση», συνέχισε λέγοντας η Ντόρα Μπακογιάννη προσπαθώντας παράλληλα να δώσει… διεθνή διάσταση στο σκάνδαλο των υποκλοπών, με τον δημοσιογράφο του Kriti TV να επιμένει με νέα ερώτηση.

«Εσείς αναγκαστήκατε να αλλάξετε τηλέφωνα. Δεν θέλατε να δείτε εάν μολύνθηκαν, πως μολύνθηκαν, από ποιον;», με τη Ντόρα Μπακογιάννη να απαντά ότι δεν έχει να δώσει κάποιο στοιχείο, ωστόσο θα ήθελε να μάθει ποιος την παρακολουθεί…

«Βεβαίως και θέλω. Και είναι η δεύτερη έρευνα η οποία κάνει η δικαιοσύνη. Εγώ δεν έχω να δώσω κανένα στοιχείο δεν ξέρω τίποτα άλλο. Εγώ διάβασα ότι με παρακολουθούνε, καλού κακού άλλαξα το τηλέφωνό μου και δεν απασχολήθηκα περαιτέρω. Θέλω όμως να μάθω αν παρακολουθούμην κι αν πράγματι, εάν υπάρχει υπεύθυνος των παρακολουθήσεων αυτών όταν τον βρει η Δικαιοσύνη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 1:19:15 του βίντεο

Πηγή: documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *