Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Ταβανόπροκα” Αντώναρου για τη Σύνοδο Κορυφής και τα “παληκαράκια της εύκολης παραπληροφόρησης”: Μην τρώτε αμάσητα όσα σας δίνουν οι (Έλληνες) αξιωματούχοι

“Ταβανόπροκα” Αντώναρου για τη Σύνοδο Κορυφής και τα “παληκαράκια της εύκολης παραπληροφόρησης”: Μην τρώτε αμάσητα όσα σας δίνουν οι (Έλληνες) αξιωματούχοι

Σε μία αιχμηρή ανάρτηση σχετικά με τα όσα διαρρέονται στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ως προς την πορεία των διαβουλεύσεων στη Σύνοδο Κορυφής προχώρησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τα “παληκαράκια της εύκολης παραπληροφόρησης” να κάνουν λίγο κράτει και να μην τρώνε “αμάσητα όσα σας δίνουν οι (Έλληνες) αξιωματούχοι”.

“Οι χώρες που μετέχουν χρειαζονται τέτοια αφηγήματα για να πέράσουν ως “δήθεν θριαμβευτές” στο τελος δυσάρεστες αποφάσεις στους πολίτες τους” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση Αντώναρου:

Παληκαρακια της εύκολης παραπληροφορησης κάντε λίγο κράτει. Με τα “θριλερ στη Συνοδο Κορυφής” και τα τοιαυτα. Μην τρώτε αμάσητα όσα σας δίνουν οι (Ελληνες) αξιωματούχοι.

1. Τα περι θρίλερ δεν υπάρχουν σε διεθνή μέσα ενημερωσης.

2. Οσοι έχουμε μετασχει σε Συνοδους Κορυφής ξέρουμε ότι τέτοιου είδους “κοντραρισματα”, εφ όσον υπάρχουν στην πραγματικότητα και δεν ειναι επικοινωνιακά τρικ, ειναι πάντα στο προγραμμα την πρωτη μέρα της Συνοδου.

3. Οι χώρες που μετέχουν χρειαζονται τέτοια αφηγήματα για να πέράσουν ως “δήθεν θριαμβευτές” στο τελος δυσάρεστες αποφάσεις στους πολίτες τους.

Λίγο κράτει λοιπόν — για την περήφανη ελληνικη στάση. Αφηστε να δουμε πως θα ξυρίσουν τον γαμπρο.

One thought on ““Ταβανόπροκα” Αντώναρου για τη Σύνοδο Κορυφής και τα “παληκαράκια της εύκολης παραπληροφόρησης”: Μην τρώτε αμάσητα όσα σας δίνουν οι (Έλληνες) αξιωματούχοι

Leave a Reply

three × 3 =

Top