Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > ” Τα έχει κάνει σ@@@ά, θα την σκίσω”! Βουλεύτρια του ΚΙΝΑΛ είχε ξεχάσει (;) ανοιχτά τα μικρόφωνα!!! (Σε ποια αναφερόταν…)

” Τα έχει κάνει σ@@@ά, θα την σκίσω”! Βουλεύτρια του ΚΙΝΑΛ είχε ξεχάσει (;) ανοιχτά τα μικρόφωνα!!! (Σε ποια αναφερόταν…)

Κατά τη διάρκεια της λήψης της απόφασης της Βουλής για επέκταση της Προκαταρκτικής Εξέτασης του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, μία βουλευτής ξέχασε ότι είχε αφήσει ανοιχτό το μικρόφωνο της και έτσι ακούστηκαν στην τηλεόραση όσα έλεγε εκείνη την ώρα στο τηλέφωνο.

Ο λόγος για τη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν μια από τους ψηφολέκτες στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία που έγινε στη βουλή για τη διεύρυνση ή μη του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό της, η βουλευτής το σήκωσε και άρχισε να μιλάει. Όμως, δεν είχε καταλάβει ότι το μικρόφωνο μπροστά της ήταν ανοιχτό, με αποτέλεσμα να ακουστούν στην… τηλεόραση σχεδόν όλα όσα έλεγε στο τηλέφωνο.

«Κάνουν πρότυπο την Πλάκα . Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

«Πριν από λίγους μήνες σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΙΝΑΛ η κ. Κεραμέως είχε δηλώσει ότι θα διορθώσει αυτή την αδικία. Γιατί τη διασύνδεση την είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ επί του κ. Γαρβόγλου. Τώρα λοιπόν εμφανίζεται ανακόλουθη κι αναξιόπιστη. Δεν είναι σοβαρά πράγματα τα “ράβε ξήλωνε”. Πρόκειται για δυσμενή διάκριση μόνο σε ένα σχολείο. Δεν είναι το θέμα ένα ρουσφέτι για μένα αλλά η υποβάθμιση του καλύτερου ίσως πειραματικού σχολείου», είπε η ίδια σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Πηγή: tribune.gr

Leave a Reply

19 + 7 =

Top