Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Σταματήστε ό,τι κάνετε…” Νίκος Παππάς , Χρήστος Σπίρτζης και ο ΥΠΕΞ της Βενεζουέλας … κάτι “ψήνουν” ! (vid)

“Σταματήστε ό,τι κάνετε…” Νίκος Παππάς , Χρήστος Σπίρτζης και ο ΥΠΕΞ της Βενεζουέλας … κάτι “ψήνουν” ! (vid)

Το Σάββατο (9/3) δημοσιεύματα εφημερίδων ήθελαν και δεύτερο κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας να έχει πραγματοποιήσει πτήση στην χώρα μας. Η ΝΔ αντέδρασε – «Μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια, η Νέα Δημοκρατία δεν θα κουραστεί να ρωτά το Μαξίμου« – έλεγε η ανακοίνωση στο τέλος της και… ο Νίκος Παππάς… τρολάρει.

O υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, σε μια ανάρτησή του στο Facebook, στο πνεύμα των ημερών, “τρολάρει” τον καρνάβαλο των δήθεν αποκαλύψεων και τους χαρταετούς fake news που πετάνε συστηματικά ΜΜΕ προσκείμενα στη ΝΔ και … στο βίντεο που ανήρτησε φαίνεται ο ίδιος, ο υπουργός Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης κι ένας ακόμη άνδρας, τον οποίο ο Νίκος Παππάς… συστήνει ως τον «Βενεζουελάνο ΥΠΕΞ», να… “ψήνουν” κατάσταση…

Ο υπουργός ειρωνεύεται και τα Μέσα Ενημέρωσης, έχοντας τις ετικέτες «Breaking News» και «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ«, ενημερώνοντας επιπρόσθετα πως το… φωτογραφικό ντοκουμέντο έχει απαθανατιστεί «κάπου στην Εύβοια».

Έχει, μάλιστα και μια… προτροπή για κάθε ενδιαφερόμενο: «Σταματήστε ό,τι κάνετε»…

Leave a Reply

Top