Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Σκόνη” κάνουν τη Μενδώνη Κραουνάκης-Ακρίτα: Η “υπουργός καναπές μοίρασε ψίχουλα” και “είπε πως η γκριμάτσα της δεν αφορούσε στον Ξαρχάκο”

“Σκόνη” κάνουν τη Μενδώνη Κραουνάκης-Ακρίτα: Η “υπουργός καναπές μοίρασε ψίχουλα” και “είπε πως η γκριμάτσα της δεν αφορούσε στον Ξαρχάκο”

Πυρ ομαδόν συνεχίζει να δέχεται η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μετά τις ανακοινώσεις της για τη δήθεν στήριξη του πολιτισμού, οι οποίες τελικά φαίνεται να οδηγούν χιλιάδες καλλιτέχνες στην καταστροφή.

Στις απαξιωτικές γκριμάτσες της Λίνας Μενδώνη καυτηριάζει με ανάρτηση της η Έλενα Ακρίτα. Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος και συγγραφέας «η κυρία Μενδώνη είπε πως η γκριμάτσα της δεν αφορούσε στον Σταύρο Ξαρχάκο. Σωστά. Η γκριμάτσα της αφορούσε στον Πολιτισμό γενικότερα»

Από την πλευρά του «απασφάλισε» και ο Σταμάτης Κραουνάκης χαρακτηρίζοντας τη Λίνα Μενδώνη ως υπουργό-καναπέ.

«Καλημέρα μας. Απασφάλισα εγώ, Απασφάλισε ο Ξαρχάκος, Απασφάλισε ο Δεληβοριάς. Βγήκε Η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα. Και σήμερα επιτόκιο το Άδωνις. Είμαστε όλοι ΣΥΡΙΖΑ; Θα το ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Δε θα δολοφονήσουν τους Καλλιτέχνες. Δεν είμαστε Επαίτες. Φιλιά Κόσμε», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook o Σταμάτης Κραουνάκης.


πηγή: documentonews.gr

3 thoughts on ““Σκόνη” κάνουν τη Μενδώνη Κραουνάκης-Ακρίτα: Η “υπουργός καναπές μοίρασε ψίχουλα” και “είπε πως η γκριμάτσα της δεν αφορούσε στον Ξαρχάκο”

  1. Ακολουθει το παδαδειγμα της τζουλιας Αλεξανδρατου . Αντε συντομα στις οθονες σε ερωτικη ταινια .

Leave a Reply

5 × 5 =

Top