Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Σκίζει” … Σαμαρά το Μαξίμου μετά το “κόντεμα” Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ : ” Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που ξανάκανε τη ΝΔ κυρίαρχη … είναι γνωστές οι θέσεις Σαμαρά” (vid)

“Σκίζει” … Σαμαρά το Μαξίμου μετά το “κόντεμα” Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ : ” Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που ξανάκανε τη ΝΔ κυρίαρχη … είναι γνωστές οι θέσεις Σαμαρά” (vid)

Στο ευαίσθητο σημείο του χτύπησε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρώτου, στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπου άφησε αιχμές για τη φυσιογνωμία της γαλάζιας παράταξης.

Ο Γιάννης Οικονόμου δέχθηκε ερώτηση στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών για το αν ο Αντώνης Σαμαράς ασκεί εσωκομματική αντιπολίτευση, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να «σφάζει» με το γάντι τον πρώην πρωθυπουργό και να του  υπενθυμίζει  την εκλογική του ήττα το 2015.

«Η άποψη, η φιλοσοφία, η στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μία στρατηγική η οποία έχει δικαιωθεί από τα πράγματα, όχι μόνο εξαιτίας του γεγονότος ότι η ΝΔ έχει πετύχει τις εκλογικές επιδόσεις αλλά και γιατί παραμένει κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο μας σήμερα» ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για την πολιτική Μητσοτάκη λέγοντας ότι «όπου μεταλλάχθηκαν παραδοσιακά κόμματα της Κεντροδεξιάςσυρρικνώθηκαν δραματικά» για να του απαντήσει σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου, για τις «εκλογικές του επιδόσεις».

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι ο στόχος του συνεδρίου είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις και να κατατίθεται και ο αντίλογος για να διευκρινίσει λίγο αργότερο ότι αυτές οι απόψεις «δεν αποκλίνουν από το βασικό προσανατολισμό που έχουμε ως κόμμα για το μέλλον της πατρίδας».

Ενώ σχολίασε ότι το Μαξίμου δεν προκάλεσε έκπληξη η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά καθώς «ο πρώην πρωθυπουργός επανέλαβε γνωστές θέσεις του».

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

one − one =

Top