Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Σκέψη ενός πολίτη” λέει τώρα ότι εξέφρασε ο Σκέρτσος! Την αποπομπή του ζητάει ο Χαρίτσης “για να μπορεί επιτέλους να σχολιάζει την επικαιρότητα ως απλός πολίτης”

“Σκέψη ενός πολίτη” λέει τώρα ότι εξέφρασε ο Σκέρτσος! Την αποπομπή του ζητάει ο Χαρίτσης “για να μπορεί επιτέλους να σχολιάζει την επικαιρότητα ως απλός πολίτης”

Αφού παρενέβη απροκάλυπτα στο έργο της δικαιοσύνης, ο Άκης Σκέρτσος προκαλεί εκ νέου, ζητώντας να εκληφθή ως «παρέμβαση απλού πολίτη» τα όσα έγραψε για την εισαγγελέα στη δίκη της δολοφονίας Τοπαλούδη.

Σε ανάρτησή του στον Facebook, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, στράφηκε εναντίον της εισαγγελέως στη δίκη της δολοφονίας Τοπαλούδη, με αφορμή τις αγορεύσεις της στη διαδικασία της Τετάρτης, τονίζοντας ότι… «τα δικαστήρια δεν είναι λαική απογευματινή»!

Έπειτα από την προκλητική αυτή ανάρτηση, ο Άκης Σκέρτσος με νέο σχόλιό του, ζήτησε να κριθεί η τοποθέτησή του ως αντίστοιχη ενός «απλού πολίτη» και όχι ως κυβερνητικού μέλους, προκαλώντας αντιδράσεις στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει ώστε «να σχολιάζει την επικαιρότητα ως απλός πολίτης».

Αναλυτικά το σχόλιο Χαρίτση:

Ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Σκέρτσος αδυνατεί να κατανοήσει τον ρόλο του.

Η δημόσια τοποθέτησή του για την εν εξελίξει δίκη Τοπαλούδη που συγκλονίζει το πανελλήνιο δεν είναι προφανώς “η σκέψη ενός πολίτη στην προσωπική του σελίδα”, όπως ισχυρίζεται. Πρόκειται για ωμή παρέμβαση στην ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης από τον πιο στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει αμέσως, ώστε να μπορεί επιτέλους ο κ. Σκέρτσος να σχολιάζει την επικαιρότητα στο Facebook ως απλός πολίτης.

πηγή: documentonews.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

2 thoughts on ““Σκέψη ενός πολίτη” λέει τώρα ότι εξέφρασε ο Σκέρτσος! Την αποπομπή του ζητάει ο Χαρίτσης “για να μπορεί επιτέλους να σχολιάζει την επικαιρότητα ως απλός πολίτης”

  1. Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις

Leave a Reply

4 × four =

Top