Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Σφάζονται” και μεταξύ τους τώρα! Άγριο “κράξιμο” στο Δένδια από την “Ομάδα Αλήθειας” για “απαράδεκτη δήλωση”

“Σφάζονται” και μεταξύ τους τώρα! Άγριο “κράξιμο” στο Δένδια από την “Ομάδα Αλήθειας” για “απαράδεκτη δήλωση”

Μία ωραία ατμόσφαιρα επικρατεί εκεί στη γαλάζια πολυκατοικία μετά τις εξελίξεις στον Έβρο και την κατάληψη ελληνικού εδάφους από Τούρκους στρατιώτες.

Φαίνεται ότι μεχρι και η “ομόσταυλη” Ομάδα Αλήθειας εκνευρίστηκε με τις παλινωδίες του Υπουργού Εξωτερικών σε τέτοιο βαθμό που αναγκάστηκε να διακόψει τις σερί αναρτήσεις της για τον Δημήτρη Παπαδημούλη και να πιάσει το Νίκο Δένδια (εντάξει, δεν περίμενε κανείς να “μπλέξει” η Ομάδα Αλήθειας τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην γελοία διαχείριση της κατάστασης που αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στη διάψευση σήμερα από τον ΥΠΕΞ του ίδιου του διαβήματος που έκανε χθες Παρασκευή το…ΥΠΕΞ στην Άγκυρα…)

Συγκεκριμένα, η “Ομάδα Αλήθειας” ανέβασε το απόσπασμα  από τις δηλώσεις του Ν.Δένδια στις 20 Μαΐου όπου ανέφερε ότι «δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις για λίγες δεκάδες μέτρα», κάνοντας λόγο για “απαράδεκτη δήλωση”:

“Πριν 2 μήνες στον Έβρο ο Μητσοτάκης δεν άφησε ούτε ένα εκατοστό να παραβιάστουν τα σύνορα από την επίθεση της Τουρκίας μέσω του μεταναστευτικού.
Τι νόημα έχει τώρα αυτή η απαράδεκτη δήλωση κύριε Δένδια;”

One thought on ““Σφάζονται” και μεταξύ τους τώρα! Άγριο “κράξιμο” στο Δένδια από την “Ομάδα Αλήθειας” για “απαράδεκτη δήλωση”

Leave a Reply

13 − 7 =

Top