Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Σφαλιάρα” … του Γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στα (αν)ιστόρητα “αγλαίσματα” Πλεύρη: “Επειδή εκτός από ανίδεος με την Υγείας είναι ανίδεος και με τη Μυθολογία τον ενημερώνουμε ότι – δυστυχώς – η Κασσάνδρα επιβεβαιώθηκε”

“Σφαλιάρα” … του Γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στα (αν)ιστόρητα “αγλαίσματα” Πλεύρη: “Επειδή εκτός από ανίδεος με την Υγείας είναι ανίδεος και με τη Μυθολογία τον ενημερώνουμε ότι – δυστυχώς – η Κασσάνδρα επιβεβαιώθηκε”

«Η πρωτοφανής ανικανότητα του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του όμως, πολύ φοβόμαστε ότι μας οδηγούν νομοτελειακά και στα δύο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

«Ο κ. Τσίπρας ζητά μέτρα αποτροπής ενός ακόμα λοκντάουν και χιλιάδων απωλειών, δηλαδή της αποτυχίας Μητσοτάκη»

Ο κ. Πλεύρης ως υπουργός υγείας με 100 νεκρούς τη μέρα, με την Ελλάδα εδώ και μήνες πρωταθλήτρια σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων σε όλη την Δυτική Ευρώπη, με δεκάδες ασθενείς πρόχειρα διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και με το ΕΣΥ και τους υγειονομικούς υπό κατάρρευση, από ότι φαίνεται δεν έχει άλλη έγνοια από το να καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του

Το ένα δέκατο των αντανακλαστικών που επιδεικνύει τόσο αυτός όσο και ο εθνικός ψεύτης κ. Οικονόμου, για να απαντούν στον Αρχηγό της Αντιπολίτευσης, αν επιδείκνυαν για να αντιμετωπίσουν τη τραγική κατάσταση του ΕΣΥ, ίσως τα πράγματα να μην ήταν τόσο δραματικά.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε χθες για χιλιοστή φορά αυτονόητα μέτρα για να αποτραπούν και οι επερχόμενες εκατόμβες νεκρών αλλά και ένα ακόμη καταστροφικό λοκντάουν.

Η πρωτοφανής ανικανότητα του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του όμως, πολύ φοβόμαστε ότι μας οδηγούν νομοτελειακά και στα δύο.

Τέλος, επειδή ο κος Πλεύρης εκτός από ανίδεος με τα της Υγείας είναι και εξίσου ανίδεος και με τη μυθολογία, τον ενημερώνουμε ότι η Κασσάνδρα, την οποία επικαλείται, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.”

Νωρίτερα πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατηγορώντας τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι χρησιμοποιεί την πανδημία ως ευκαιρία να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη ενώ ως Κασσάνδρα «προβλέπει» την κατάρρευση του ΕΣΥ και εύχεται ένα νέο λοκντάουν.

«Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας σε όλη την Ευρώπη ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται και πάλι ανεύθυνα και χρησιμοποιεί  την πανδημία ως ευκαιρία να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη.  «Προβλέπει» ως Κασσάνδρα την κατάρρευση του ΕΣΥ και εύχεται ένα νέο lockdown δίχως να κάνει καμία ουσιαστική πρόταση. Για μια ακόμη φορά θα διαψευστεί. Το ΕΣΥ, όπως άντεξε, θα αντέξει και η οικονομία θα μείνει ανοιχτή»

Πηγή: newpost.gr

.

Leave a Reply

one × 5 =

Top