Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Σφαλιάρα” και από τον Χατζηνικολάου στο Βορίδη που νοστάλγησε το “μαύρο” στην ΕΡΤ

“Σφαλιάρα” και από τον Χατζηνικολάου στο Βορίδη που νοστάλγησε το “μαύρο” στην ΕΡΤ

«Ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί έκπληκτος τι συμβαίνει στην ΕΡΤ. Καταγγελίες, προτροπές για παρεμβάσεις Εισαγγελέων και φυσικά το προκλητικό περιεχόμενο των ενημερωτικών εκπομπών. Μετά από όλα αυτά, υπάρχει ακόμη κάποιος που διαφωνεί με τις αποφάσεις που έλαβε ο Αντώνης Σαμαράς;» έγραψε ο γνωστός για το “αγωνιστικό” πνεύμα που είχε παιδιόθεν Μάκης Βορίδης.

«Δεν τους έφτασε το πρώτο «μαύρο», φαντασιώνονται και δεύτερο. Το μαύρο είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας τους, όσα λογότυπα κι αν αλλάξουν», ήταν η άμεση απάντηση του Νίκου Παππά.

“Άκυρο” όμως έφαγε ο Μάκης Βορίδης και από το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, που απάντησε στο ερώτημα του ηγετικού στελέχους της ΝΔ για το αν “υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με τις αποφάσεις που έλαβε ο Αντώνης Σαμαράς”.

Ναι! Όλοι μας διαφωνούμε με το μαύρο σε οποιοδήποτε κανάλι! Πώς μπορείς να δηλώνεις φιλελεύθερος και να βάζεις λουκέτο σε μέσα ενημέρωσης;” ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στην οποία, μέχρι τώρα, δεν έχει δώσει συνέχεια ο ίδιος ο Βορίδης.

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε; Γιατί, επεκτείνοντας, καλόπιστα πάντα, το ερώτημα του Ν.Χατζηνικολάου, “πώς μπορείς να δηλώνεις φιλελεύθερος και να ονειρεύεσαι λουκέτα σε μέσα ενημέρωσης”, θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε, και όχι μόνο τον κ.Βορίδη αλλά και άλλα “γαλάζια” στελέχη, πώς μπορείς να δηλώνεις φιλελεύθερος και να λες όχι στο σύμφωνο συμβίωσης, στην ταυτότητα φύλου, στο διαχωρισμο κράτους και εκκλησίας, στο νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική χρήση της κάνναβης ή να ζητάς όπου σταθείς κι όπου βρεθείς “λιγότερο κράτος” αλλά να είσαι μία ζωή κρατικοδίαιτος και να καταγγέλλεις με την πρώτη ευκαιρία την απουσία του κράτους;

Αντζελίνα η Συριζαία

Leave a Reply

Top