Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Σας κουράσαμε σήμερα” – Στο ενιαίο newsroom ΟΡΕΝ και Έθνους ξεναγήθηκε ο Τσίπρας μετά τη συνέντευξη (φωτό+vid)

“Σας κουράσαμε σήμερα” – Στο ενιαίο newsroom ΟΡΕΝ και Έθνους ξεναγήθηκε ο Τσίπρας μετά τη συνέντευξη (φωτό+vid)

O Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνέντευξή του στην Έλλη Στάη, ξεναγήθηκε στους χώρους του ενιαίου newsroom του OPEN TV, της εφημερίδας Έθνος και του ethnos.gr. Συνομίλησε με δημοσιογράφους και διοικητικά στελέχη του καναλιού και της εφημερίδας. «Σας κουράσαμε σήμερα. Είχατε πολλή δουλειά», είπε προσερχόμενος στο ethnos.gr.

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του ξεναγήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Τζώνυ Καλημέρη στο ενιαίο newsroom και είχε μία σύντομη συνομιλία με τον εκδότη της εφημερίδας Έθνος, Τραϊανό Χατζηδημητρίου αλλά και τον διευθυντή της εφημερίδας, Αντώνη Σκυλλάκο. Παράλληλα, χαιρέτησε όλους τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα.

Ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων και είχε ολιγόλεπτες συζητήσεις και με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Ο Αλέξης Τσίπρας ύστερα από περίπου δέκα λεπτά ξενάγησης στο χώρο, αποχώρησε ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο τους.

Φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή του:


O Αλέξης Τσίπρας την ώρα που συνομιλεί με τον εκδότη και τον διευθυντή του «ΈΘΝΟΥΣ»


Ο Τζώνη Καλημέρης ξενάγησε τον Πρωθυπουργό στο ενιαίο newsroom


O Αλέξης Τσίπρας με τον διευθυντή σύνταξης του ethnos.gr Κώστα Κυριακόπουλο


Ο Αλέξης Τσίπρας με τον διευθύνοντα σύμβουλο του OPEN TV Τζώνη Καλημέρη και τον εκδότη της εφημερίδας Έθνος, Τραϊανό Χατζηδημητρίου

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

Top