Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Ρόμπα” κάνει το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη ο Στέφανος Μάνος: “Είμαι 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;”

“Ρόμπα” κάνει το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη ο Στέφανος Μάνος: “Είμαι 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;”

Θάφτηκαν στο χιόνι που έφερε η “Μήδεια” οι ελπίδες που είχε πριν μερικά χρόνια ο Στέφανος Μάνος με την επικράτηση στις εκλογές της ΝΔ για την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο υπέρμαχος του φιλελευθερισμού σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα επιτίθεται στο επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση για την ανικανότητα στη διαχερίση (και) της κακοκαιρίας που χτυπάει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα:

«Από όταν ήμουν παιδί κατοικώ στην Εκάλη. Παλιά είχαμε συχνά χιόνια το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Φέτος ήταν η εξαίρεση. Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα».

με πληροφορίες από newsbreak.gr

Leave a Reply

seventeen + 14 =

Top