Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ρόμπα” κάνει ο Πολάκης τον Άδωνι για το “κόλλημα με το 5ευρο”: Δεν ντρέπεσαι βρε απερίγραπτε όντας υπουργός να κάνεις τέτοια προκλητική διαφήμιση; Τα ΜΜΕ το βλέπουν ή θόλωσαν από τα 11 εκ.;

“Ρόμπα” κάνει ο Πολάκης τον Άδωνι για το “κόλλημα με το 5ευρο”: Δεν ντρέπεσαι βρε απερίγραπτε όντας υπουργός να κάνεις τέτοια προκλητική διαφήμιση; Τα ΜΜΕ το βλέπουν ή θόλωσαν από τα 11 εκ.;

Την διαφήμιση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα σε διαδικτυακά μαθήματα στην “Ελληνική Αγωγή” με κόστος “μόνο 5 ευρώ” στηλιτεύει με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, λέγοντας  ότι “αυτός ο άνθρωπος έχει ένα κόλλημα με το πεντάευρο!! Αφού δεν μπορεί να το (ξανα)βάλει στα νοσοκομεία το βάζει σε ηλεκτρονικό εισιτήριο παρακολούθησης των μαθημάτων της εταιρείας του!!!’.

Μάλιστα ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας αναρωτιέται αν “τα ΜΜΕ το βλέπουν ή θόλωσε η όραση λόγω των 11 εκ. που  σας σπρώξανε για τον κορονοϊό” αλλά και το τι θα είχε γίνει “αν είχα κάνει εγώ αντίστοιχη προτροπή όταν ήμουν υπουργός “ελάτε να χειρουργηθείτε στην τάδε κλινική””.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΥΤΟΣ Ο άνθρωπος έχει ένα κόλλημα με το ΠΕΝΤΑΥΕΡΟ !!!! Αφού δεν μπορεί να το (ξανά)βάλει στα νοσοκομεία το βάζει σε ηλεκτρονικό εισιτήριο παρακολούθησης των μαθημάτων της εταιρείας του!!!(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ)
ΒΡΕ απερίγραπτε ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!! Δεν ντρέπεσαι ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ,που απαγορεύεται να ασκείς οποιαδήποτε επαγγγελματικη δραστηριότητα, να κάνεις τέτοια προκλητική διαφήμιση μιας εταιρείας και να προτρέπεις τον κόσμο να πληρώσει για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα τα παιδιά του;;;;;; (που δική σου είναι η εταιρεία ,άσχετα αν την έχεις μεταβιβάσει σε άλλους ,αλλά και να μην ήταν )
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ .ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ Η ΘΟΛΩΣΕ Η ΟΡΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 11 εκατομμυρίων που σας σπρωξανε για τον κορωναϊό;;;;;

ΥΓ1 Φαντάσου να είχα κάνει εγώ αντίστοιχη προτροπή όταν ήμουν υπουργος : «ελάτε να χειρουργηθείτε στην τάδε κλινική,έχει εξαιρετικά μηχανήματα και δωμάτια»!!!
ΥΓ2 Μάλλον επειδή το Ελληνικό με αυτά που έχεις κάνει «πάει για βρούβες» πρέπει ναχει θολώσει η αντιληπτική σου ικανότητα ,ή θεωρείς πως επειδή ελέγχετε τα ΜΜΕ δεν σας πιάνει τίποτα ……ΒΑΡΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΤΟΣ…..

One thought on ““Ρόμπα” κάνει ο Πολάκης τον Άδωνι για το “κόλλημα με το 5ευρο”: Δεν ντρέπεσαι βρε απερίγραπτε όντας υπουργός να κάνεις τέτοια προκλητική διαφήμιση; Τα ΜΜΕ το βλέπουν ή θόλωσαν από τα 11 εκ.;

Leave a Reply

one × five =

Top