Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Πυροβολεί” Μητσοτάκη η Έφη Αχτσιόγλου: O διαφημιστής των ιδιωτικών ασφαλιστικών εμφανίστηκε πάλι για να νομιμοποιήσει τους παραβατικούς εργοδότες

“Πυροβολεί” Μητσοτάκη η Έφη Αχτσιόγλου: O διαφημιστής των ιδιωτικών ασφαλιστικών εμφανίστηκε πάλι για να νομιμοποιήσει τους παραβατικούς εργοδότες

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε χτες, Παρασκευή, συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στα γραφεία του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης, ως καλός διαφημιστής της ιδιωτικής ασφάλισης, ξεκίνησε τη συζήτηση αναφέροντας ότι «οι νέοι σήμερα δεν πιστεύουν ότι θα πάρουν ποτέ σύνταξη, γι’ αυτό και συχνά επιλέγουν ακόμη και να εργάζονται χωρίς ασφάλιση».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίστασε να νομιμοποιήσει τους παραβατικούς εργοδότες της «μαύρης εργασίας», δίνοντας άλλοθι και περνώντας το μήνυμα στους νέους ότι η λύση δεν είναι η διεκδίκηση των αυτονόητων εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Ο κ. Μητσοτάκης, την απαράδεκτη αυτή δήλωση έριξε και στο twitter, για καλύτερη… διαφήμιση της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και της στήριξης της εργοδοσίας:

«Νομιμοποιεί τους παραβατικούς εργοδότες»
Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου σχολίασε τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι «ο διαφημιστής των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών έκανε και πάλι την εμφάνισή του νομιμοποιώντας τους παραβατικούς εργοδότες».

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top