Είστε εδώ

“Πρώτο Θέμα” και “Liberal”… με “σκονάκι” του Μαξίμου! “Προστατέψτε τον Τσιόδρα από τις επιθέσεις … Τσίπρα”

Μια απίστευτη γκαφα … στο άρθρο που αναφέρεται στην εισήγηση του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο για τα νέα μέτρα, αποκάλυψε και την “πελατειακή σχέση” των – κατά τ’ άλλα – ανεξάρτητων Μέσων στην Ελλάδα, με το Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος – protothema.gr – άλλα και του liberal.gr (της ιστοσελίδας της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” που όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες κατεβάζει οριστικά ρολά), προφανως εκ παραδρομής, μαζί με το κείμενο της εισήγησης του Πρωθυπουργού δημοσιεύτηκε και το … “σκονάκι” από την “πηγή” του Μαξίμου που επισημαίνει στα Μέσα να δώσουν “ιδιαίτερη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα”!

Όπως αναφερεται στο τέλος του άρθρου με την εισήγηση του Πρωθυπουργού: “Πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα

Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση σε αυτό διότι την ώρα της μεγάλης συστράτευσής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες και ο Τσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα είναι απαράδεκτο”

Δείτε το επίμαχο σημείο:

One thought on ““Πρώτο Θέμα” και “Liberal”… με “σκονάκι” του Μαξίμου! “Προστατέψτε τον Τσιόδρα από τις επιθέσεις … Τσίπρα”

  1. Είναι και “μειλίχια” ανόητοι! Δεν ξεφλουδίζουν την μπανάνα, ξέρουν τι έχει μέσα. Παραλίγο να έβαζαν τις οδηγίες σε ένθετο!!! Αριστεία σε όλα…………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *