Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Πριονοκορδέλα” από το δελτίο του MEGA σε κυβέρνηση-Μπάμπη Παπαδημητρίου και για την ομολογία Γεωργιάδη: Όταν μιλάμε για ζωές που χάνονται μπορεί κάποιος να πει απλώς “με συγχωρείτε λάθος;” (vid)

“Πριονοκορδέλα” από το δελτίο του MEGA σε κυβέρνηση-Μπάμπη Παπαδημητρίου και για την ομολογία Γεωργιάδη: Όταν μιλάμε για ζωές που χάνονται μπορεί κάποιος να πει απλώς “με συγχωρείτε λάθος;” (vid)

Στο ερώτημα αν “στην περίπτωση φονικής πανδημίας μπορεί κάποιος να πει απλώς “με συγχωρείτε, λάθος. Με συγχωρείτε κατάλαβα λάθος, εκτίμησα λάθος” όταν μιλάμε για ζωές που χάνονται;” κάλεσε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να απαντήσει η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν λάθη στις εκτιμήσεις» και πρόσθεσε ότι «έχουμε ακούσει τους λοιμωξιολόγους αλλά ούτε αυτοί μπορούν να είναι ακριβείς στο πώς συμπεριφέρεται ο άνθρωπος».

Συνέχισε μάλιστα κάνοντας ανερυθρίαστα λόγο για “συλλογικό λάθος” για το οποίο “ευθυνόμαστε όλοι”.

Όλοι εννοείτε και οι πολίτες; Εξίσου; Δηλαδή αν η πολιτεία δεν παίρνει τα μέτρα στη σωστή στιγμή φταίει ο πολίτης;” τον ρώτησε η Ράνια Τζίμα.

«Η πολιτεία φταίει επειδή πρέπει να είναι πιο αυστηρή από τον πολίτη και να πάρει πιο γρήγορα μέτρα», σημείωσε, κάνοντας αναφορά στο μέτρο της γενικευμένης χρήσης της μάσκας που έπρεπε να έχει ληφθεί νωρίτερα.

“Ειδικά στο θέμα της μάσκας υπάρχει ευθύνη ακόμα και στους επιστήμονες” ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, με την Ράνια Τζίμα να διευκρινίζει ότι εννοεί το “μάσκα παντού”.

Έχουμε σε μία μέρα 3 παραδοχές” συνέχισε η παρουσιάστρια, “τον κ.Γεωργιάδη για τον τουρισμό, εσείς που λέτε ότι ίσως κάτι δεν κάναμε καλά με τις μάσκες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν από λίγο που είπε ναι πράγματι μπορεί και να έχουμε πέσει έξω. Τι μήνυμα στέλνει αυτό στον πολίτη;”

«Οι εκτιμήσεις που γίνονταν δεν έδειξαν αυτήν την ξαφνική άνοδο ειδικά στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία. Αν το είχαν δείξει δεν νομίζω ότι ο Μητσοτάκης που ήταν στην πλευρά την πιο αυστηρή δεν θα το είχε κάνει», υποστήριξε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για να προσθέσει ότι “δεν πρέπει να δικαιολογούμε τους εαυτούς μας, έχουμε μια κυβέρνηση κάθε τόσο να της ρίχνουμε κάτι”.

με πληροφορίες από megatv.com

Leave a Reply

13 + 5 =

Top