Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Πρέπει να του κόπηκε η όρεξη του Κυριάκου…”! Τον “έδωσε” στεγνά ο Βερύκιος: Μητσοτάκης, Μαρέβα και Πρετεντέρης έτρωγαν μαζί στο Κολωνάκι χθες

“Πρέπει να του κόπηκε η όρεξη του Κυριάκου…”! Τον “έδωσε” στεγνά ο Βερύκιος: Μητσοτάκης, Μαρέβα και Πρετεντέρης έτρωγαν μαζί στο Κολωνάκι χθες

Για ψάρια στου “Παπαδάκη” (στο μαγαζί της Αργυρως Μπαρμπαριγου στο Κολωνακι) πήγε ο Δημος Βερυκιος χθες το βράδυ με την παρέα του μετα τη συνέντευξη Τσίπρα στον Alpha και έπεσε επάνω στον Κυριακο Μητσοτακη!

Το αποκάλυψε ο ίδιος το πρωι στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι “πρέπει να του κόπηκε η όρεξη του Κυριακου οταν τον είδε”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόταν απο την σύζυγο του Μαρεβα, την κολλητή της φίλη Μελινα Τραυλού, την Άννα Ροκοφυλλου (που ειναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Μπακογιάννη) και τον δημοσιογραφο Γιαννη Πρετεντερη.

Πάντως ο Βερύκιος είπε οτι το πουκάμισο του προέδρου της ΝΔ ήταν τσαλακωμένο, δείγμα οτι τρέχει σκληρά λογω εκλογών, δηλαδη δεν ήταν φρεσκαδουρας.

Επίσης, ότι κάθισαν πλάτη με τον Κυριακο Μητσοτακη, ενώ αντίθετα απέναντι του είχε την Μαρεβα. Ομολόγησε οτι διαρκως έριχνε κλέφτες ματιές… Και οτι πήρε το αφτι του να συζητούν για το κότερο!

Πηγή: enimerosi24.gr

Leave a Reply

twelve + 1 =

Top