Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Πληρωμένη” απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην Πελώνη: Στις ανακοινώσεις της συναγωνίζεται πια ο εξυπνακισμός με την ανοησία

“Πληρωμένη” απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην Πελώνη: Στις ανακοινώσεις της συναγωνίζεται πια ο εξυπνακισμός με την ανοησία

Καυστική ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην δήλωση που έκανε νωρίτερα η Αριστοτελία Πελώνη για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μύκονο, χαρακτηρίζοντάς την “γνήσια εκπρόσωπο μίας ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης” και συμπληρώνοντας ότι “στις ανακοινώσεις της συναγωνίζεται πια ο εξυπνακισμός με την ανοησία”.

Ολόκληρη η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

“Στη κα Πελώνη δεν αξίζει ούτε να απαντήσει κανείς.

Γνήσια εκπρόσωπος μια ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης, στις ανακοινώσεις της συναγωνίζεται πια ο εξυπνακισμός με την ανοησία.

Άλλωστε μάλλον δε πρόκειται να μακροημερεύσει και αυτή σε αυτό το πόστο. Κάποιος θα κληθεί να πληρώσει τα σπασμένα για τις ατέλειωτες παλινωδίες του κ. Μητσοτάκη”.

Νωρίτερα, η Αριστοτελία Πελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται. Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα. Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες.

Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή.

Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης.

Leave a Reply

18 + seven =

Top