Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Πληρωμένη” απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Χρυσοχοΐδη: Ο ΓΓ του Τσουβάλας ήταν επικεφαλής της Αστυνομίας στο Μάτι και για αυτό αποπέμφθηκε από τον Τσίπρα, ενώ αναβαθμίστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

“Πληρωμένη” απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Χρυσοχοΐδη: Ο ΓΓ του Τσουβάλας ήταν επικεφαλής της Αστυνομίας στο Μάτι και για αυτό αποπέμφθηκε από τον Τσίπρα, ενώ αναβαθμίστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Την πολιτική χυδαιότητα του υπουργού Δημοσίας Τάξης Μ.Χρυσοχοΐδη που στο κεντρικό δελτίο του Antenna για να απαντήσει στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο της Εθνικής οδού είπε ότι “κάψανε 100 ανθρώπους στο Μάτι” σχολιάζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, υπενθυμίζοντας στον Μ.Χρυσοχοΐδη ότι ο σημερινός Γενικός Γραμματέας του ήταν ο αρχηγός της Αστυνομίας την περίοδο της τραγωδίας στο Μάτι, τον οποίο απέπεμψε λίγες μέρες μετά ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ αναβαθμίστηκε από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει. Δεν του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αλλά η πρωτόγνωρη ανικανότητα του ιδίου και της κυβέρνησης, που οδήγησε 250.000 οικογένειες να μείνουν δίχως ρεύμα, που χώρισε για δυο ημέρες την Ελλάδα στα δυο, αφού έκλεισε την Εθνική Οδό, που άφησε χιλιάδες εργαζόμενους να περιμένουν μάταια το τρένο για τη δουλειά τους, αφού έκλεισε τον ΗΣΑΠ.

Αφού λοιπόν δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη για όλα αυτά, επιλέγει το δρόμο της χυδαιότητας.

Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι ο Γενικός του Γραμματέας σήμερα, ο κος Τσουβάλας, ήταν επικεφαλής της αστυνομίας στο Μάτι.

Αυτός δηλαδή που είχε την επιτελική ευθύνη για την απόφαση διακοπής της κυκλοφορίας στη κεντρική αρτηρία και την παράκαμψη σε στενούς αδιέξοδους δρόμους που οδήγησε σε τραγωδία.

Και για αυτό ακριβώς αποπέμφθηκε τις επόμενες μέρες από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αναβαθμίστηκε ένα χρόνο αργότερα από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αλλά η χυδαιότητα του κου Χρυσοχοΐδη δεν μας ξαφνιάζει. Όσο πιο καταγέλαστοι θα γίνονται στον ελληνικό λαό με την ανικανότητά τους, τόσο πιο χυδαίοι θα γίνονται στα κανάλια.

Leave a Reply

eleven − nine =

Top