Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες το SMS”! To Μαξίμου απαντά στον “Ελεύθερο Τύπο”: Η πλαστογραφία και η προβοκάτσια έγιναν απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας

“Πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες το SMS”! To Μαξίμου απαντά στον “Ελεύθερο Τύπο”: Η πλαστογραφία και η προβοκάτσια έγιναν απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας

Πλαστό χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού το δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου” περί οδηγιών για επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας στο Μάτι.

Στην ανακοίνωση γίνεται σφοδρή επίθεση επίσης στον Άδωνι Γεωργιάδη που όπως λέει “σαν έτοιμος απο καιρό έσπευσε να το αναπαράγει, κάνοντας λόγο για “αποβράσματα” του ΣΥΡΙΖΑ” ενώ επισημαίνει ότι “η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και η προβοκάτσια, έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης“.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ένα πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες SMS, που αποδίδεται στο Μέγαρο Μαξίμου, φιλοξενεί σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος. Έσπευσε μάλιστα να το αναπαράγει, σαν έτοιμος από καιρό, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «αποβράσματα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και η προβοκάτσια, έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης.

Εκείνο που ξεχνούν, και θα τους το θυμίσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, είναι ότι τέτοια άθλια μέσα, το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η αθλιότητα όσων τα χρησιμοποιούν.

Leave a Reply

Top