Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Πετσοκόβει” Άδωνι η Ακρίτα: Καταλαβαίνω ότι βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς στο υπουργείο δεν κάνεις και τίποτα αλλά αντί να ασχολείσαι μαζί μου βρες κάτι άλλο να περάσει η ώρα σου

“Πετσοκόβει” Άδωνι η Ακρίτα: Καταλαβαίνω ότι βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς στο υπουργείο δεν κάνεις και τίποτα αλλά αντί να ασχολείσαι μαζί μου βρες κάτι άλλο να περάσει η ώρα σου

Λοιπόν πραγματικά δεν μπορούσα να πιστέψω, όχι ότι η κυρία έχει τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, αλλά ότι θα το διαλαλούσε με τόση έπαρση σαν ένα κοινό ψώνιο! Δοξάστε την είναι η καλύτερη από όλους και την λένε Έλενα Ακρίτα!….”

Αυτό έγραψε στο twitter του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ποστάροντας και σύνδεσμό με το τελευταίο της άρθρο από τη σελίδα της στο facebook, με το οποίο απαντά στην κριτική που της έκανε μέσω άρθρου στο iefimerida η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά αποκαλώντας την “εθνική μας χωροφύλαξ”.

Λίγο αργότερα, ήρθε η “πληρωμένη” ανάρτηση στον Άδωνι Γεωργιάδη από την ίδια την Έλενα Ακρίτα, η οποία αν και όπως λέει “καταλαβαίνω ότι βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς στο υπουργείο δεν κάνεις και τίποτα“, τον καλεί να βρει κάτι άλλο να περάσει την ώρα του “αντί να ασχολείσαι συνεχώς μαζί μου“.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Αδωνι της καρδιας μου, καταλαβαίνω ότι σε πείραξε το κείμενο μου στα Νέα για την κολλητή σου Σοφία Γιαννακά. Όμως, αντί να ασχολείσαι συνεχώς μαζί μου, βρες κάτι άλλο να περάσει η ώρα σου. Καταλαβαίνω ότι βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς στο υπουργείο δεν κάνεις και τίποτα. Βρες μια δημιουργική απασχόληση, οριγκάμι, ζαχαροπλαστική, βελονάκι, κάτι. Ή έστω πούλησε ξανά κανένα μάθημα της σχολης σου, από το επίσημο υπουργικό σου ακάουντ. Α, και προσπάθησε να ζήσεις χωρίς εμένα, είναι σκληρό το ξέρω, αλλά φύγε χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου”.

Leave a Reply

5 × 5 =

Top